Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kopi31415

  félisten

  válasz attila9988 #42 üzenetére

  A nagyságukról szeirntem el lehetne merengeni, alapvetöen nem tarttanám gondnak, hogy Wass Albert vagy más legyen benne a tantervben, csak azt nem szeretem, hogy most hirtelen lettek elökapva, hogy mekkora héroszok, s nincs igazolva miért nagyok, miért kellenek kötelezöen oktatandó körbe. S nem nagyonjobbos emberekröl beszéltem, hanem nagyonjobbos heroizálásról. kertészt is alaposan átgondolnám, hogy miképp kell beemelni, egyáltalán mely müvét, s ha beemeljük akkor z önmagában meg fogja állni a helyét, avagy sem? Kell elé más kötelezö olvasnivaló?

  Mennyi sitte vágott szoborrongálóról hallottál eddig? Mondjuk a dunaparti cipök, s más egyéb szobrok rongálása esetén?
  Milyen ország az, ahol egy miniszterelnökjelölt nyilvánosan törvénysértésre szólítson fel, mondván úgysem lesz következménye? Milyen ország az, ahol a másképp gondolkodókat minden következmény nélkül lehet hazaárulózni?

  Miért kéne egyáltalán Izraelröl bármilyen hírnek megjelennie nálunk? Miért kell, hogy a hírekben nyomassuk az országot? Mi érdeke nekik pont nálunk a médiát maguk odlalára fordítani, sehol máshol a világban meg nem? Ha meg tölünk nyugatabbra megteszik, miért kell még ezzel foglalkozniuk nálunk? Mit számít az a tízmilliónyi ember egy picsányi földterületen?

  A magyarországi zsidók esetében kikröl beszélsz? A zsidó nemzetiségüekröl, vagy a zsidó vallásúakról? A romániai magyar az román, vagy magyar? A szlovákiai magyar az szlovák, vagy magyar?

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

Hozzászólok Aktív témák