Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • attila9988

  őstag

  válasz #06658560 #38 üzenetére

  Tehát minden magyar politikai elem, ami a hirtelen nagyonjobbos heroizálás ellen mutat, vagy bármi ami Mo-n történik, az az izraeli államnak köszönhetö, s ök mosnak mindenkit egybe, variálják mikor ki mit mondjon, hogy jó legyen?

  Több dologról beszéltem, ne mosd össze az egész hsz -t. Igyekeztem tagolni is, de ezek szerint nem annyira sikerült. Amit te nagyonjobbos heroizálásnak hívsz, az konkrétan csak annyi, hogy nagy magyar művészek művei is belekerültek a tantervbe. Az, hogy ebből ekkora cécó lett, pont azt igazolja, hogy nem igazán úgy működik a demokrácia, mint ahogyan azt hirdetik. Normális esetben ebből nem lett volna felhajtás, csak a nagyonbalos oldal akart ezzel villantani, és szándékosan torzítani a tényeket. A nagyonjobbos - ahogy te hívod - emberek pedig lehet hogy többet tesznek érted, mint a nagyonbalosok. Nem mondom hogy ez tény lenne, de azért ne csak az rtl hiradóból tájékozódj, mert nem biztos hogy minden úgy van ahogy ott elmondják neked. Az objektív tájékozódás a legfontosabb. ÉSSSSS..... ezért kellenek mindenképpen a tantervbe az említett nagy művészek is.

  Azt meg azt hiszem nem szabad elfelejteni, hogy ugyanez a kettős mérce működik az igazságügyben is. Gondolj csak bele. Amikor egy utolsó suttyó paraszt ügyvéd megrongálja a közvagyont, azért nem is kap szinte semmilyen büntetést. Ha te ilyet tennél valamelyik komcsi emlékművel, akkor meg sittre vágnának. Kérdem én... miért? Az egyik emlékmű megrongálásáért miért jár másféle büntetés mint a másikért? Ha egyszer engedéllyel, törvényesen került a helyére mind a kettő, akkor miért? És milyen ország az ahol egy ilyen paraszt a tévében villoghat azzal, hogy ő bizony megrongált egy ilyen szobrot?

  A másik téma volt Izrael állam, és a nyugati világra gyakorolt hatása, ami nálunk is érvényesül. Ezt nem kell teljesen összemosni a belső dolgokkal, illetve a fentiekkel, de azért valami köze ehhez is van. Nem is hinnéd mi minden történik ezen a téren. Pl mit akar nálunk az Izraeli nagykövet? Arról szövegelt, hogy a magyaoroszági ZS is magyar, csak más a vallása. Én meg azt mondom, hogy rendben. Magyarok. De akkor mi a jó élet köze van a nagykövetnek hozzájuk? Na ezt mondja el nekem valaki. Ha magyarok, akkor a magyar törvények vonatkoznak rájuk, és punktum. Ha meg nem magyarok, akkor miért állítanák azt, hogy azok?
  Másik kérdés. Miért nincs nálunk a médiában soha szó olyasmiről, ami Izraelnek kínos lenne. Ha azt mondod hogy a magyar médiához semmi közük, akkor a negatív híreknek éppúgy meg kellene jelenniük, és nem csak külföldi, illetve néhány kevésbé fősodrú magyar portálon lenne megtalálható az ilyesfajta hír. Ha tudod a korrekt választ, akkor ne tartsd vissza. :D

  [ Szerkesztve ]

  „Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)

Hozzászólok Aktív témák