Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére a sok gagyi "felületoptimalizálás" mellett van értelmes fejlesztés is rókáéknál!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Zotya84
őstag
Valamit tenniük kell azért, hogy használjuk, ha már folyamatosan üldözik a népet elfele a remekbe
baszottszabott felületoptimalizálás néven futó fapadosítással...Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
-
Gargouille
őstag
Nekem is sokáig így volt, csak én sajnos belefáradtam, hogy folyton újraírjam minden egyes felület átvariáláskor. Pár héttel ezelőtt a legutóbbinál elmormoltam egy halk k**va anyátokat, és azóta használom így a
gagyimoder design-al. De pár hét használat után legalább igazolódott, hogy nem csak első látszatra tűnt rosszabbnak, mint a régi volt, hanem tényleg az. Lehet ha megint betelik a pohár újra rászánom az időt és előveszem a userchrome.css-t ismét, bár nem sok kedvem van hozzá.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
KAMI911
aktív tag
válasz Gargouille #5 üzenetére
Milyen hibákat találsz az új felületen?
-
Gargouille
őstag
Nem "hibákat", hanem - számomra - kényelmetlen és ronda megoldásokat. Felesleges üres területeket, értelmetlen vastagságú képernyő tetejére rakott lapfüleket, áttekinthetetlen menüt ésatöbbi ésatöbbi... évek alatt kialakítottam egy számomra nagyon kényelmes FF felületet, aztán jöttek az erőltetett redesign-ok, amikkel semmi bajom nem is lenne HA opcionálisak lennének és akinek nem tetszik, annak meghagynák, hogy úgy használja, ahogyan kézre áll.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
SenorGrande
senior tag
Régen lehetett adott oldalhoz tartozó sütiket akár egyesével törölni. Nem értem miért kellett ezt (is) kivenni. Nagyon kellemetlen ez a folyamatos szoftver-butítás.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Megteremtheti a megakézikonzol fogalmát a Tencent
- Automobilista 2
- További aktív témák...