Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
A szinte nulla az mit jelent? Vagy van biztonsági rés amit ki lehet használni, vagy nincs. Mi az hogy szinte nulla az ie8 -ban, ha egyszer ez ugyanaz a bug, ami a hatosban is benne van. Az, hogy a windows vista/7 uac -je véd valamennyire, nem az ie biztonságosságát bizonyítja, legfeljebb azt, hogy a rendszer amin fut, megbízhatóbb alap egy böngésző számára, mint mondjuk az xp... Na és? Ettől még a hiba megvan, és a lehetőség is a kihasználására. Pláne, hogy a biztonsági szint tologatása hatással van a "böngészési élményre", tehát nem biztos hogysokan fogják tologatni. Arról nem is beszélve, hogy egy google/adobe kaliberű cégnél biztosan dolgoznak jól fizetett szakemberek, akik megfelelően belövik ezeket a biztonsági szinteket, és furcsamód így is be lehetett törni.. Na puff neki IE biztonság. Mellébeszélés.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Killing
addikt
válasz attila9988 #1 üzenetére
Az UAC 'tologatása' is hatással van a windows használati élményre.
Én valami olyasmire gondoltam hogy ha kilövöd a halálba az UAC-t akkor az élményindexben kiírja hogy: UAC beállításai: 7,9Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bobsys
veterán
válasz attila9988 #1 üzenetére
azert szinte nulla, mert a usert nem lehet kizarni, ha o akar valamit telepiteni akkor tokmindegy mi van beallitva feltelepiti
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ImpIon
csendes tag
Mi az,hogy kicsit érintett az ie8, és főleg az ie6?
Az ie8-cal csak kicsit veszik át az irányítást a gépem felett?
Nem ártana részletezni, mert mindenhol a "főleg", meg "leginkább" kifejezést olvasom, de ez nem mond sokat.vok=vagyok-agy
-
Killing
addikt
Az IE 6-tal nagyobb esélyed van a támadásra mint a 8-cal, de ha megtámadnak akkor ugyanúgy megszívod. Ezen nem tudom mit nem lehet érteni...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
WonderCSabo
félisten
Nem is gondoltam volna, hogy ettől megnövekszik a letöltések száma. Nem baj, maradhatna így is.
-
attila9988
őstag
Mi az,hogy kicsit érintett az ie8, és főleg az ie6?
Én is ezt mondom... Ugyanaz a bug. Feltehetően az adott komponens változatlan formában van jelen, ugyanúgy működik....
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
attila9988
őstag
Az IE 6-tal nagyobb esélyed van a támadásra mint a 8-cal,
Mert?
Ha van a lakásodon lévő ajtón a zár hibás, és tudod hogy ha lecseréled az újabbra azon is ugyanaz a zár lesz, akkor mi a különbség? Kinyitják ezt is, meg azt is kulcs nélkül..„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Vargnatt
tag
Azért kíváncsi lennék az Opera letöltéseinek diagramjára is... ha tényleg olyannyira emelkedtek, akkor szerintem operáéknál pezsgőt bontottak a hír hallatán
Csak nem megéltük, hogy végre kezdik észrevenni az emberek, hogy nem csak a kék e betűre jön be a világszőttes? És ráadásul még csak a böngiválasztó képernyőt sem kellett megvárniuk az ellenfeleknek. Öröm, bódottá'
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
attila9988
őstag
Egyébként meg útálom ezt az "alternatív böngésző" kifejezést.... Olyan mint ha azt mondanánk, hogy van a mercedes, meg az "alternatív autók". Baromság nem? Weblapok megjelenítésére használt programok vannak, amiket böngészőnek nevezünk. Ennyi.
-
attila9988
őstag
És ráadásul még csak a böngiválasztó képernyőt sem kellett megvárniuk az ellenfeleknek.
Szerintem marketing értékét tekintve egy ilyen "húzás" (tökölés a javítással) messze többet ér a microsoft riválisainak mint a választóképernyő. Azzal együtt pedig telitalálat.
-
Inv1sus
addikt
Utálom az IE6-ot Áldani fogom a napot mikor már nem kell majd rá optimalizálni honlapot.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Taybore
aktív tag
"a biztonsági beállítások legmagasabb szintre állításával szinte nullára csökkenthető a kockázat."
Ja, mert onnantól kezdve nem tölt be egy weboldalt se
(Kivéve talán a mikrofos.com-ot ) -
attila9988
őstag
Emberek. Ki kell húzni a netkapcsolatot..... Ez a legbiztonságosabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Ukrajnai háború
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest