Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
van az úgy, hogy a szponzor érdeke más, akkor a más felmérésekkel szembemenő eredmény születik.
ezen már röhögni sem bírok.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
HARDVERAPRÓD
A biztonsággal kapcsolatban nekem is lenne kérdésem, de ha jól letitkosítja valaki az adatait akkor szerintem nem lehet ez probléma. Illetve a biztonsági szakembereknek kellene ehhez a megváltozott munkakörnyezethez hozzászokniuk.
essexboy
-
anulu
félisten
azt kéne agyonverni péklapáttal, akinek a fejéből ez az egész cloud baromság kipattant...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bambano
titán
azért annál nagyobb bullshitet, amit a létrejövő munkahelyekről írtak, nehéz elképzelni...
2000 munkahely jön létre, ebből 1900 nem it-s. Hanem mi a bánatos franc? Illetve kit érdekel? Közben megszűnik sokezer it-s munkahely a cloud miatt? Nagyon megéri pártolni ezt az elképzelést.
Az a legfinomabb, legpc-bb hozzászólás, amit erről írni tudok, hogy ez egy orbitális baromság (a felmérés), el nem tudom képzelni, hogy nem hamisították meg az eredményt. vagy sosem volt megalapozott...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
anulu
félisten
vagy marketinges, aki megpróbálja bedumálni, hogy a felhőben, ahol bizonyos helyeken tárolt adatokhoz a kormányzati szervek a tulajdonos értesítése nélkül hozzáférhetnek (igen, USA, Patriot Act, cloud serverek túlnyomó része itt van, btw) az tulképp nem is rossz dolog.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
részemről komolyan mondtam. az egész cloud gondolatától irtózom. valaki más felügyelje a céges adatokat? na ne! mindegy, h amazon, office365, akármi. szerintem.
-
anulu
félisten
felőlem... lényeg, hogy valaki húzza le ezt az egész cloudot a megfelelő helyen, mielőtt még sok embert behülyítenek ezzel...
-
nebulo
tag
Brave New Cloud!
Izé, úgy értem World.
-
dajkopali
addikt
ide illik: hajnal óta áll a Windows Azure
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
anulu
félisten
kérdezz meg random 100 embert, hogy ki csinál biztonsági másolatot a dokumentumairól (laikust, nem IT-s emberkét). gyök2 körül lesz az eredmény. akinek odaadsz egy ilyen tárhelyet, a nyakam rá, hogy main storage-nek fogja használni. aztán, mikor nem éri el, akkor ez van...
-
pereces
tag
jogilag a felhős adattárolás hogy működik ?
tegyük fel a cég európai a cloud szolgáltató amerikai de a szerverek egy harmadik országban vannak akkor az összes érintett ország törvényeit be kell(ene) tartani ? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- GTA V
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...