- Videó stream letöltése
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nálam csak azért nem fedora van, mert lusta voltam kipróbálni, úgyhogy maradt az ubi viszont nem igazán látom túl sok értelmét az ilyen típusú dolgoknak. a jelenleg fejlesztett népszerű disztrók közül egyik se rosszabb, mint a másik, mindössze más a megközelítése ugyan annak a megoldásnak.
-
floatr
veterán
"A probléma ezzel az eljárással az, hogy egy gép többször is belekerülhet a kalapba, például ha dinamikus IP-címet kap a DHCP-től, miközben hiányoznak azok a gépek, amelyek egy statikus IP mögött helyezkednek el például egy helyi hálózaton." -- jaja, ezt simán nem olvastam el. Már egy ideje észrevettem h szelektíven olvasok...
Ennyi erővel akár azt is mondhatták volna, hogy "szerintük elég jól állunk, de lehet h tévedünk"
-
n0_gAboR
őstag
A topic cimet ez is alatamasztja - vagy megsem:[link]
-
VaZso
senior tag
Bocs, hogy közbeszólok.
Mindig nézek kerek szemekkel, hogy melyik téma melyik cikkre válasz esetleg, és vagy megtalálom a cikket vagy nem...
Hogyan kell ezt elegánsan csinálni? ...mert ezt pl. nem találtam meg, pedig elolvasnám.Hol is van ez?
Általánosságban jó lenne, ha valami utalna a cikkekre is.
Szerk.: Ifcafé
Hol logout, hol ifcafe, hol másik oldalon lehet megtalálni a cikket... ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
-
ujoimro
tag
[Megelőzendő a flame-et... ]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
Vladi
nagyúr
Kicsit erős a cím, de nekem tetszik. azért gáz, hogy az életciklusuk végén még használnak régebbi verziókat. Jó lenne ösztönözni a fejlesztőket egy hosszabb karbantartású verzió készítésére.
il sole non sorge più ad Est!
-
floatr
veterán
Azért kíváncsi lennék rá h hogyan szűrték a dhcp-s címeket, ha szűrték egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!