Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ezek után ki fog videót feltölteni/megosztani ott?
-
tothmaxy182
őstag
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy tömegek töltögetnék fel a videóikat facebook-ra, az erre a célre tökéletesen megfelelő és tökéletesen erre kitalált youtube helyett. (oké, tudom a Youtubenak is vannak hülyeségei, de azért hasonlítsuk össze a facebookkal)
Minden szavam magánvélemény!
-
Out
addikt
Biztos, hogy jól lett lefordítva ez a hír az eredeti nyelvről? Miért fájna bárkinek az, ha belinkelik egy videóját a Facebook-ra? Az más kérdés, ha feltöltik a Facebook-ra, mert az tényleg nem etikus, de egy linkelés csak segíti a terjesztést és a lejátszás úgyis az eredeti weboldalról történik (pl, YouTube).
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Medocsabi
addikt
Számomra az nem vili,hogy ha én megosztok egy videót a youtube-ról,ami történetesen teszemazt illegális tartalom,engem érhet bármi hátrány emiatt??nekem honnan kéne azt tudnom hogy az a tartalom amit megosztok eleve "illegális" formában van a videómegosztón?
-
dajkopali
addikt
félreérted: itt arról van szó, hogy sok videós, főleg a vloggerek, a YouTube-on a hirdetési szerződésekkel az anyagaikból élnek, vagyis saját videókat töltenek fel
nekik látogatottsági - így pénzbeli - veszteség, ha valaki engedély nélkül posztolja ezeket a Facebookra
ők háborognak mint tartalomgyártók"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Out
addikt
Pont, hogy ez nem így van. Ezt írtam le, hogy attól mert valaki belinkeli a videót a Facebook-ra a videó attól még a YouTube-ról játszódik le és a reklám is ott van rajta. Vagy a posztolás számodra mit jelent, feltöltést?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
attila9988
őstag
Nem így van... hiszen a youtube -ról beágyazott tartalom, továbbra is a youtube -ról lesz lejátszva, akárhová is linkelem. Sőt, direktbe támogatva is van, hogy mindez egyszerű is legyen....
Ez így, ebben a formában nem érv. Nem hogy megkárosítanál vele bárkit is, hanem épp ellenkezőleg. Nagy valószínűséggel megnöveled a nézettségi számot... (mondjuk egyébként is kérdéses, hogy bármi kárt is jelent -e, ha valakit én magam is népszerűsítek azzal, hogy pl megmutatom az ismerőseimnek, de ez a téma megint messzire vezetne, mint a filmek, és a zenék esetében is...)[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
törölt tag
Itt szerintem az a probléma hogy nem a youtube oldalán nézik a videókat ahol célzott hirdetéseket kaphatnának a nézők,hanem egy konkurens oldalon.Így gondolom a pénzt sem úgy kapják a nézettség után.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
+(#7) dajkopali:
Így van. Ez akkor lenne lehetséges, ha az eredeti helyen figyelmeztetés lenne a jogokról. Akkor tudnám, hogy mit szabad és mit nem. Másrészt azért sem értem, mert szerintem jogos az amit (#11) attila9988 ír. Továbbá nem lehet azokat a tartalmakat úgy feltenni, hogy csak azt lehessen velük tenni, ami jogszerű?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen