Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • moonman

  titán

  workarounds között:

  "Enable DEP for Internet Explorer 7 on Windows Vista and on Windows Server 2008"

  ez alapból engedélyezve van (DEP-képes gépeken), amúgy igen, a homokozó plusz védelmet nyújt.

  ez mondjuk poén:

  "A popular search engine in Taiwan was found to be hosting the exploit. Luckily, that site was quickly cleaned. Secondly, we’ve noticed some pornography sites have started hosting these exploits too: We recently found a web site in Hong Kong that serves various content including adult entertainment."

  tehát mégiscsak főként pornószájtokon terjed. aki meg ott engedélyez bármilyen activex-et vagy szkriptet az magára vessen. :U

  [ Szerkesztve ]

 • Penge_4

  veterán

  A "Valaha készült legbiztonságosabb Microsoft operációs rendszer" arra utal, hogy nem volt olyan biztonságos még Windows rendszer, mint a Vista. Ha már azt írták volna, hogy "Valaha készült legbiztonságosabb operációs rendszer", más lenne a helyzet, mert azzal a Linuxot és az OSX-et fikázták volna.

  Ellenben a "Böngészd biztonságosabban és gyorsabban a webet." arra utal burkoltan, hogy a piacon lévő valamelyik böngésző (itt megkockáztatom: IE-re céloztak) szarabb, mint az övék.
  A Google a gyorsaságra megy, ezzel nem is baj, mert rengeteg teszt bizonyítja, hogy az állítás valós. Az Opera biztonságosságán szintén nincs kivetnivaló, mert ha van is benne 1-1 rés, azt gyorsan javítják és ritkán fordul elő benne biztonsági rés.

  Te kevered az Apple-el szerintem.

  Miért? Hát nem innovatív az iPhone? :D Van benne elsőként teljes képernyős touchscreen. Az akksicserélhetőség hiánya, meg a többi nem lényeg, mert ők sem azzal reklámozták, hogy milyen fícsörgazdag. Netezni viszont valóban jobb vele (Gmail...stb), mint mondjuk akár egy Nokia N95-tel, mert van egy csomó oldalnak külön iPhone-ra optimalizált változata, nagyobb a kijelző és a touchscreen sok esetben kényelmesebb.
  Ezzel azt akarom mondani, hogy ők sem állítottak valótlanságot. Az élmény meg szubjektív. Ha utánam dobnák, nekem akkor sem kéne, max eladnám. De elismerem, hogy sokaknak tényleg nagyobb élményt nyújt, mint egy átlagos telefon.

  [ Szerkesztve ]

 • Penge_4

  veterán

  "Ez mind-mind következtetés, odaképzeled, hogy mire gondolhattak. Meg ha te most arra gondolsz akkor annak lehet valóság alapja?"

  Akkor melyikre gondoltak? Mert az tény, hogy valamelyikre igen, mivel a melléknevek második fokozási alakja egyértelműen utal rá, hogy valamitől ők biztonságosabbnak és gyorsabbnak tartják magukat.

  Ha jobban elemezgetem, akkor gyakorlatilag mivel ez a banner minden böngészővel megjelenik és a szövege nem változik (itt belinkelném ezt, ahol böngészőfüggően kapsz más-más szöveget), tehát így burkoltan minden piacon lévő böngészőtől biztonságosabbnak és gyorsabbnak tartja magát.

  Én nem odaképzelem az IE-t, hanem mivel az a legnagyobb piaci részesedésű böngésző, így azzal böngészve fog a legtöbb ember a Firefox hirdetésével találkozni.

Hozzászólok Aktív témák