Hozzászólok Aktív témák

 • Penge_4

  veterán

  A "Valaha készült legbiztonságosabb Microsoft operációs rendszer" arra utal, hogy nem volt olyan biztonságos még Windows rendszer, mint a Vista. Ha már azt írták volna, hogy "Valaha készült legbiztonságosabb operációs rendszer", más lenne a helyzet, mert azzal a Linuxot és az OSX-et fikázták volna.

  Ellenben a "Böngészd biztonságosabban és gyorsabban a webet." arra utal burkoltan, hogy a piacon lévő valamelyik böngésző (itt megkockáztatom: IE-re céloztak) szarabb, mint az övék.
  A Google a gyorsaságra megy, ezzel nem is baj, mert rengeteg teszt bizonyítja, hogy az állítás valós. Az Opera biztonságosságán szintén nincs kivetnivaló, mert ha van is benne 1-1 rés, azt gyorsan javítják és ritkán fordul elő benne biztonsági rés.

  Te kevered az Apple-el szerintem.

  Miért? Hát nem innovatív az iPhone? :D Van benne elsőként teljes képernyős touchscreen. Az akksicserélhetőség hiánya, meg a többi nem lényeg, mert ők sem azzal reklámozták, hogy milyen fícsörgazdag. Netezni viszont valóban jobb vele (Gmail...stb), mint mondjuk akár egy Nokia N95-tel, mert van egy csomó oldalnak külön iPhone-ra optimalizált változata, nagyobb a kijelző és a touchscreen sok esetben kényelmesebb.
  Ezzel azt akarom mondani, hogy ők sem állítottak valótlanságot. Az élmény meg szubjektív. Ha utánam dobnák, nekem akkor sem kéne, max eladnám. De elismerem, hogy sokaknak tényleg nagyobb élményt nyújt, mint egy átlagos telefon.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák