Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gicz

  őstag

  Bár senki nem hozta fel, de szerintem korosztályfüggő a dolog erősen. Én 30 vagyok, távközlésben dolgozom, 6,5" telefonom van meg apple órám. 2 éve elegem lett a normal penztarcabol es mar csak olyan van nalam ami kicsit nagyobb mint egy bankkartya, belefer 6db kartya, meg pár papirpenz, apro semmi. De még ezt is macera magammal vinni. Telefon hozzám van nőve, csak órával/telefonnal fizetek, simán van olyan hét hogy kp-hoz nem is nyúlok.
  Barátnővel van közös revolut, mert ott rogton latni starisztikaban h a heten vagy honapban mennyi ment bevasarlasra, elelmiszerre, drogeriara, étteremre stb stb.
  Sőt, volt mar parszor olyan is h azert nem mentem be egy kajaldaba mert nem lehetett kartyaval fizetni. 2020-ban BP-n belvarosban nem megengedhető, hogy egy helyen nem lehet kartyaval fizetni szerintem.

  A töltés miatti aggódást nem értem viszont. Én a rendes karorat is levettem anno furdeshez. Leveszem az apple watchot is, annyi a kulonbseg nem csakugy az ejjeliszekrenyre, hanem az ejjeliszekrenyen levo toltore pattintom, furdes stb alatt feltolt 100-ra, felveszem es elvan velem egesz nap, estére ujra 60% korul van es ujra furdes stb... egyàltalán nem macera a napi töltés.

Hozzászólok Aktív témák