Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  A kartya kis helyet foglal el, konnyu vele fizetni, nem kell feltolteni. Hatranya, hogy vigyazni kell ra, jellemzoen penztarcaban kell tartani.

  Ezt kellene levaltani valami jobbal, olyannal aminek tobb az elonye es/vagy kevesebb a hatranya, vagy legalabb mashogy jobb.

  Nalam az 1-2 nap, de talan meg az 1 het toltes is keves lenne, ha ma kivaltani akarom a kartyat. Ezert lenne jobb valami okoskarkoto, gyuru, akarmi, amivel konnyu fizetni, nehezebb elhagyni, mindig keznel van es csak ez az egyetlen funkcioja, vagyis sokaig birja.

  Az okosora sajnos elmegy abba az iranyba, amibe az okostelefonok az iPhone megjelenesevel. Egyre nagyobb kijelzo lesz benne, egyre erosebb, sok magos cpu, sok GB RAM, tarterulet, meg jobb kamera...aztan kapunk egy csuklon hordhato okostelefont. Ez nem biztos hogy rossz lesz, mert ha okosan csinaljak talan nem a mai lassan 7 inches, lassan kettehajthato ket kijelzos 1 napot biro hordozhatatlan szuperszamitogep lesz belole, tobb 100 megapixeles kameraval, vakuval. De nagyobb az eselye, hogy nem csinaljak mashogyan. Az okostelefon eleg buta modon fejlesztettek sajnos.

  Ha fizetesrol van szo, inkabb legyen kulon okosora es egy kulon wearable megoldas csak fizetesre.

  Persze a csucs valami biometrikus megoldas lenne, ujlenyomat, venaszkenner, arcfelismeres, stb. ahol nem kell kulon hardver, de ezek jelenleg sajnos tobbsegukben hamisithatoak. Azert remelem valaki dolgozik ezen is.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák