Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • pusszycat

  veterán

  Ha a kártyádat elhagyod azzal lehet fizetni, egy telefonnál ez már aligha kivitelezhető. Szóval egy nagy mínusz a kártyának.

  [ Szerkesztve ]

  " Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart. Tervezett telefon: Mindegy milyen csak szép, gyors és 5G-s legyen :P

 • Tigerclaw

  veterán

  Sajna mara a telefon is nagy bumszli kolonc lett...es meg nem ertunk a vegere. Most jonnek a ket kijelzos / szethajthato kijelzos telefonok. Sok esetben a merete, sulya, serulekenysege miatt mar lassan ugy erzem, hogy jo lenne melle egy klasszikus feature phone, vagy ha az okosoraval is lehetne rendesen telefonalni...es tragikomikus ha az okostelefon melle jo otletnek tunik vinni egy butatelefont.

  Ha sorrendbe tennem nalam igy lenne idealis:

  - biometrikus
  - okosgyuru/fitness karperec
  - okosora (ha bir legalabb egy hetet, nem csak papiron)
  - kartya (okoskartya kijelzovel?)
  - okostelefon kis meretben <4 inch
  - okostelefon ma divatos >4 inch

  [ Szerkesztve ]

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tetsuo

  aktív tag

  Már aki. Én pénztárca nélkül nem megyek sehova, magasról teszek a telóra sőt utálom, mert nehéz, vigyázni kell rá, kényelmetlen stb.

  A megoldás egy darab vízálló, ütésálló fob vagy kártya lenne, amit MINDEN azonosítót igénylő alkalmazáshoz lehetne használni, ami minden biometrikus adatunkkal össze lenne kötve (2., 3. illetve 4. lépcsőként).

  A telefon, mint "all in one" eszköz akkor lenne megfelelő, ha nem merülne le oly hamar, több helyen fel lehetne tölteni, gyorsabban és nem lenne törékeny, meg legalább vízálló lenne.
  Az oprendszer és a letölthető appok legalább olyan biztonaságosak lennének, mint egy POS-terminál stb.

  #5 Igen, ez a kártya hibája. Ha ez nem lenne, a többi megoldás labdába sem rúghatna. Egyébként ezt a problémát is meg lehetne oldani, csak szándék kérdése.

  #6 Hogyan lenne már biztonságosabb egy telefon, mint egy bankkártya?! :Y Az Android ementálisajtként zárt rendszer, egy egyszerű csillagok helyzetét mutató applikáció csak akkor működik, ha hozzáférhet a bevitelhez, telefontárhoz stb...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák