Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  Nalam okosoranal az lenne az alap,, hogy egy komplett hetveget kibirjon, de meg ezen is azt erzem, hogy erosen kompromisszumos megoldas. Az a fura, hogy dupla akkuval alig lenne nehezebb, nagyobb az ora, boven a toleralhato savban, megsem lepik meg. Ugyanazon a roadmapon mennek vegig mint a telefonnal. Suly csokkentes, vekonyitas, nagyobb kijelzo tobbmagos cpu, nagyobb ram, tarhely...ugyanaz a kotta, ugyanaz a zsakutca.

  Sajnos a nagyobb cegek nem mernek nagyon eltavolodni az Apple jarta uttol, raadasul a Huawei kvazi kiesett a piacrol, aki meg ugy ahogy sajat uton jart az utobbi idoben.

  En 40 felett kisebb telefonokat preferalok, de fel szemmel figyelem a Surface Duo, Neo probalkozasokat. Ha mar ugyis tablet, legyen hasznalhatobb.

  Az okosoram Samsung S3 Frontier, ami jo is meg nem is. A rossz az, hogy iPhonenal parositva sokkal fapadosabb lesz, mint androidos telefon eseten. Az akkuido drasztikusan valtozott frissitesrol frissitesre, de kb. sosem hozta az igert 3 napot. Jellemzoen 0.5-2 nap kozott ingazott nulla appal, always on, legyegyszerubb fekete hattero digitalis szamlappal. Fizetni nem lehet vele csak android telo es eseten, de talan ott is csak Samsung Pay-el.
  Ez alapjan dontottem ugy, hogy legkozelebb csak akkor veszek okosorat, ha sokkal nagyobb lesz az uzemideje. Emiatt az Apple Watch alapbol kiesik. A fitness karkotok egyhetes uzemideje jobban bejon. Nem tudja az amire nincs igenyem, tudja a minimumot. Azzal jobb lenne osszekotni a fizetest, vagy meg jobb lenne ha csak egy visa/mastercard kartyat integralnak bele es passzivan lehetne vele fizetni NFC-s modszerrel.

  Ha meg az okosoraval tullepnek egy vonalat es kvazi csuklon hordhato telefon lesz 2-3 inches kijelzovel, akkor dobom a telefont es lesz helyette csak okosora/csuklotelefon. Persze csak akkor ha egy rendes marka all mogotte, nem egy kinai noname probalkozas.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák