Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Magyarul Chromenak kell hazudnia magát, mert ha IEt mondana, akkor aktiválódna a sok IE specifikus taknyolás és workaround, ami azért kellett, hogy működjenek szerencsétlen weblapok azon a kupacon, lol.
Ez mennyire lesz szerves része a windowsnak? Le lehet majd róla választani, lesz-e linux, mac, android stb port? Sync köztük? Anélkül számomra semmit nem ér, pedig a chrometól már menekülnék szívem szerint. -
nap
addikt
Alternatív böngészőknél bevett szokás, hogy másnak hazudják magukat.
-
Shyciii
veterán
Igen így értem. Mellesleg verziótól független, hogy a cikkíró nem "látja" a számokat. Amúgy meg lehet emlékezni, hogy a vetélytársak új motorjának tesztelésekor ennél jóval közelebb voltak a versenytársakhoz, szal nem értem hogy mi ez a nagy pozitívum. Ez egyenlőre csakj önmagukhoz képest bizalomgerjesztő, de az meg alap, hogy magukhoz képest jobbak legyenek.
-
dajkopali
addikt
válasz
fordfairlane #4 üzenetére
köszi, ez valóban pontatlan volt így
ahogy olvastam az új is a Trident egy változata, de kapott új, feltehetően ideiglenes nevet: EdgeHTML
ez hajtja a Spartant, míg az IE-t a régi Trident -
fordfairlane
veterán
Szerintem az új böngészőmotort nem (új)Tridentnek hívják. A régi neve Trident, ez biztos, az újnál meg nem láttam nevet, csak annyit, hogy a spartan projekt fejlesztése.
-
Shyciii
veterán
Nem tom mit nézett a cikkíró, de én nem látom azt a jelentős mértékben felülmúlta értéket. Alig lett több, mint a Chrome. Ráadásul minden másban (kivétel az elavult sunspider) a Chrome jobb, hol tényleg jelentős mértékben, hol csak simán. Ez a motor jelenlegi állapotában nagyon kevés lesz.
-
CharlieDrop
veterán
Nem rossz számok, de van mit még csinálni, hát hajrá
Este kipróbálom én is
Új hozzászólás Aktív témák
it A még korai fázisban lévő böngészőmotorról a tesztek alapján gyakorlatilag csak jókat írnak a szaklapok.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest