Hirdetés
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubuntu Linux
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] Vesztésre áll a Facebook
- Aliexpress tapasztalatok
- Netflix
- [Re:] Teljesen elszabadult a bitcoin árfolyama
- Videó stream letöltése
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
Hozzászólok Aktív témák
-
linuxban szerintem jobb dos emulátor van, mint a mostani windowsokban... levelezés van linuxra, vállalatirányítási rendszer van linuxra, fejlesztői környezet van linuxra, minden van linuxra, amit írtál.
trados studio még annyira sem általános probléma, mint a képhazudozás.
"Céges dolgokra viszont nincs mese, követni kell amit a cég vagy az iparág használ már régóta.": nem, nem kell.
lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.
-
Sigh. Gondolod nem oldottam meg ezeket a dolgokat? Erre volt a bash for windows, amivel már tudtam egrep-et használni win7-en. De az is előfordult, hogy átvittem az állományt az egy szem Linuxos netezős gépünkre és ott dolgoztam fel, mert bash for windowsos egrep valami régi build lehetett és nem pont úgy működött, ahogy a manpage szerint kellett volna neki.
Ez a dolog meg nem volt állandó jellegű munka. Írhattam volna rá logoló progit ami a soros portról nem szövegfájlba ment (azt már eleve saját programunk csinálta), de annak az idő vonzata több volt, mint amennyi megérte volna az egrep-es megoldáshoz képest.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
"15-20 éve win32-re (vagy még MS DOS-ra!) megírt céges programok, 15-20 éve megírt és azóta tákolt VBA macrók, " már Win7-8-10-en se szerettek menni, szóval ugyanúgy szívás MS-en maradni...
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Nézz utána, mi a SAP (mint vállalatirányítás) elsődleges fejlesztési platformja...
"Ezek bizony nagyon sok esetben többe kerülnének, mint fizetni a licencet a már évek óta beváltan használt rendszerekre. "
Egy bizonyos időtávon.
Nem mindig jó ötlet konzerválni a "nem jó, de drágább lenne rendberakni" állapotot.Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
hunluki
senior tag
Ez amúgy fordítva is "működik", próbálj meg egy szanaszét formázott régi doc-ot behúzni egy friss wördbe, lesz meglepi bőven
MSO leginkább csak saját magával kompatibilis, de van hogy még úgy sem. Nekem pl simán szilánkokra esett a 2007-es word-el formázott doksi 2010 alatt, ellenben a középsuliban írt writer doksijaim még anno OO-val születtek és csont nélkül nyitja a legújabb libre.
-
hunluki
senior tag
Dátum alapján be tudod lőni hogy régi sztori, de ott is friss doksik voltak, annyi hogy pont update hullám közepén volt a cég, valakinél még 2007, valakinél már 2010, ügyfeleknél még volt 2003 is talán. Egészen konkrétan pontosan ugyanaz zajlott le mintha LO-ra váltottunk volna, ugyanúgy újra kellett formázni raklap doksit, ipari anyázás volt belőle meg raklap túlóra amíg mindent "átmigráltak" az új verzió alá. Közel 3 hónapos mélytorokról beszélgetünk, plusz a coex időszakban történő hangulatingadozások se voltak elhanyagolhatóak.
A lenti kommenttel arra akartam célozni hogy ha már belefeccölnek x időt akkor már inkább olyanra formázzák ami nyílt, esetleg ezáltal elkerülhető lesz a 2016-os office rolloutjakor várható b.zmegolás. Helyette úgy oldották meg hogy "na akkor most új designt vezetünk be", ezáltal új sablon is lett, innentől kezdve meg így is úgy is előről ment minden. Szerencsére engem nem érintett, adminiszratív részre ott az OKJ-s Mancika részleg
-
"mindig lesz olyan hogy "helyre kell tenni" valamit.": ezért kellene végre betartani a vonatkozó jogszabályt, és akkor nem lenne ilyen probléma. mondjuk ez csak itthon oldaná meg a dolgokat, a cernben nem biztos.
lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.
-
-
-
mint az közismert, az office openxml-ben olyan adattípusok vannak, amelyek nem léteznek az xml-ben, tehát az openxml nem xml.
mint az közismert, az office openxml nem implementálható, mert nem minden része nyílt, így az openxml nem open.
mint az közismert, az office openxml brutális csalás árán lett szabványosítva, tökre érthetetlen, hogy még nem vágták ki a fenébe az egészet. a szabványosítási folyamata a magyar szabványtörténelem kimagasló szégyene.na dehát van az a pénz, amitől korpás lesz az ember haja.
-
pengwin
addikt
az Office Open XML akkor mi
Az az Office Open XML, amit mások nem tudnak normális módon implementálni, mert a MS sem igazodik hozzá maradéktalanul?
Igen, a szabvány maga nyílt, csak az MS saját programjai által kreált dokumentumok nem igazodnak hozzá.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A zárt forrás az intézet számára már nagyon drága, és a függőségtől is tartanak.
- [Re:] Samsung C32HG70 2025-ig Gold garis
- Milyen routert?
- [Re:] HP Omen kiegészítők játékosoknak
- Filmvilág
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] Ozone Exon F60 Origen gamer egér
- Milyen hangkártyát vegyek?
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest