Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • -Skylake-

  addikt

  válasz hallador #169 üzenetére

  Akkora lol ez az egész, hogy azt már nehéz elhinni. Full nem arra válaszoltál amit én írtam és még te adod elő itt , hogy mi van... leírtam, az elejétől kezdve, hogy az otthoni , OTTHONI felhasználókról beszélek, akik tartalmat fogyasztanak , meg játszanak , meg facebookoznak , erre jössz és leírod ,hogy deeee mennyire fasza a linux asztalra csak épp te leszarod a 4k60fps-t , meg leszarod a játékot , neked meg a kollégáidnak akik kibsztt DATACENTER RENDSZERMÉRNÖKÖK vagytok aminek az égvilágon de semmi semmi köze nincs az otthoni felhasználáshoz , nektek mennyire jó. Köze nincs annak amiről beszélsz ahhoz amiről én beszélek és te állsz belém, hogy ki mennyire magyar meg nemtudom lol ???

  Senki nem gondolta eddig se, hogy a mérnökök meg a tudósok nem linuxon dolgoznak a CERN-be ( tudtommal a Scientific konkrétan a cernből jött) , senki nem mondta, hogy a linux nem jó munkára vagy nem jó akárhova. Annyit állítottam, hogy otthonra nem jó és teljesen mindegy , hogy te játszol e vagy sem , nézel e 4k videót jutubon vagy sem, mert attól függetlenül ezek hibák és ezek pontosan de pontosan olyan hibák, amik sokkal inkább érintik az átlagfelhasználót mint a professzionálist. Az, hogy te épp semmi olyat nem csinálsz ami egy windowson jobban menne, az a kivétel és nem a nagy tömeg. A nagy tömeg a youtube-ozós, játszós réteg. Ha te beleesel ebbe a kivételes helyzetbe, akkor örülj neki mert kompromisszummentesen használhatod a linuxot. Tényleg elhiszed , hogy aki játszani akar annak valóban egy jó alternatíva a linux ? Nem arról beszélek, hogy fizikailag megoldható e egy bizonyos játék futtatása, hanem arról, hogy tényleg javasolnád szerencsétlennek , hogy linuxra építsen gépet játék céljából mondjuk ?...

  csak mert én végig erről beszéltem eddig is, az otthoni , átlagfelhasználókról , tartalomfogyasztókról

  Sikerült megérteni ? Mert már amúgy többször nem nagyon írnám le , minden második hsz-emben leírtam, csak valahogy az olvasás , az a fránya értő olvasás a probléma.

  (azt meg végképp nem értem, hogy 1% vagy alatti share-nél mégis miért kell bármit is bizonyítani. - otthoni , desktop piac mielőtt még előjönne hogy a tetves routeren is linux van.... bár köze nincs ahhoz ennek se amiről beszélek, már máskor is előjött)

  Az egész egy full öntökönrúgó vita, egyik pillanatban azt bizonygatjátok, hogy a linux mindenre IS sokkal jobb mint a Win , a másikban azt, hogy nem akarjátok, hogy a linux "elwindowsosodjon" és maradjon meg a geek-ek játékának. Nem érzitek az önellentmondást ?

  [ Szerkesztve ]

  Skylake

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz hallador #169 üzenetére

  "Aki értelmesebb vagy elment, vagy tervezi": tehát aki nem ment el és nem is tervezi, az mind ostoba? az ugye megvan, hogy ezzel a mondatoddal lehülyézted az itt fórumozók legalább 80%-át?
  szerintem egyrészt minimum egy bocsánatkérés elférne ezért, másrészt komolyan meg kellene nézned, hogy mit tudsz tenni ez ellen a krónikus és súlyos magyarutálat ellen.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák