Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Ezzel amit akarsz mondani az a legnagyobb baj, hogy nem vagy informált azzal a helyzettel, amit a cikk szól. A CERN és a kutatás fejlesztés már kb 10 éve nem Windows-on zajlik. Hiába jönnek a Windows felhasználók, hogy Ők nem képesek elképzelni a munkájukat, életüket Windows nélkül, mert vagy játszik, vagy photoshopot használ.

  Na a rossz hír, hogy egy átlagos felhasználó ezeket nem használja.

  A még rosszabb hír, hogy a CERN-ben és a legtöbb kutatóintézetben nem kell a Windows. Az, hogy most a föld legnagyobb Kutatóintézete is áttér nincs ennél jobb bizonyíték erre.

  Az pedig, hogy a magyarokat le lehet fizetni nem azt jelenti, hogy a CERN-ben is párt káder apparatcsik ülnek, akik a "nép" fejével eldöntik nekik mi a jó... Főleg ha a korrupció fogalma az ami Magyarországon: "A korrupció az amiből kimaradtam...."

  Ezzel a felfogással nem is fognak "rájönni" egykönnyen, hogy igazából az MS-re annyira nincs szükség, ha nem specifikált programokat használ, és azt is csak olyan tevékenységre, amit felsoroltál.

  Nekem van ismerősöm a CERN-ben, nem kell Windows ennyi. Nem kell ezt túlbeszélni.

  (#51) Shad0w & (#18) ceia

  Ezek szerint, ha neked elég egy középkategóriás 1,4-es Skoda a munkába járáshoz, akkor is középkategóriás 2 literes biturbó benzines 300 lóerős Mercedes/BMW/C osztállyal fogsz munkába járni minden nap BP-en keresztül, mert neked nem számít, hiszen megteheted nem?

  Na látod akkor meg is van miért tart ott az az ország ahol tart....

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  "Szóval attól mert a routerben van egy Linux kernel még nem lehet egy lapon említeni egy Ubuntuval.": mégis linux kernel van benne (egyébként rendszerint egy elég kerek disztró, nem csak kernel), és nem valami arm-ra portolt kiherélt windows vagy windows rta (vagy minek hívják).

  "Én csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy Windows platformon nehéz olyan területet találni amire nincs még program írva.": hálózatkezelés területén nagyjából bármilyen feladatot lehet hozni, amire a linux jobb.

  "nálam is fel van rakva az Ubuntu Win10-re, mert text keresés greppel, meg mókolás sed-del sokszor gyorsabb, mint bármi más": holott felrakhattad volna a cygwin-t is, meg azt se tartom kizártnak, hogy a grep és a sed van natívan windowsra is. ez is csak azt jelenti, mint a winfanok zöménél, hogy tájékozatlanok.

  "meg akarják tartani a felhasználókat!": csakhogy az ms az elmúlt 25 évben nem úgy akarta megtartani a felhasználókat, hogy jó terméket csinált, hanem úgy, hogy el akarta pusztítani a lehetséges választási lehetőségeket. nagy különbség. az ms-nél nem a marketingesek csinálják a piszkos húzásokat.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák