Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • CPT.Pirk

  Jómunkásember

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  Nézz fel az égre este. Amikor látod átsuhanni az ISS-t, akkor gondolj rá, hogy bizony, odafent is Debian Linux kering a ThinkPadjeiken, miután dobták az XP-t pár éve. Gondolj rá úgy, hogy csak azért használnak Linuxot az ISS-en, mert nem tudnak róla, hogy mennyire használhatatlan szar és úgy is mindjárt le fognak zuhanni. :D

  Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  diplomamunka: nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy egy LaTeX-ben megírt diplomamunka ne felelne meg bárhol a világon. Erre az office programok alkalmatlanok.

  nekem meg olyan érzésem van veled, hogy hiába írnak neked, a számodra kellemetlen érveket nem fogadod be.

  például az egyik helyen, ahol dolgozom, folyton nyűgösködtek, hogy nem tudnak haladni a melóval, mi legyen. mondtam, hogy debian. felrakták, azóta csend van. 10 év alatt ma jött elő az első gond: cups letiltott egy nyomtatót. távolról bejelentkeztem, engedélyeztem, jónapot, mindenki boldog. engem a munkámban továbbra is kizárólag egyetlen egy dolog érdekel: ne csörögjön a telefon. ha csörög, baj van. úgyhogy mindenhol debiant használok.

  a gond veled, meg még néhány feketeöves msfannal, az, hogy el sem bírod képzelni, másképp is lehet. és olyan általánosításokat tesztek, amik alapból tévesek. de minden erre vonatkozó figyelemfelhívás lepereg rólatok. ha ehhez, hogy minden érv falra hányt borsó, továbbra is ragaszkodtok, akkor támogatom, ne vitatkozz többet, mert a vitához elengedhetetlen alapfeltételt nem akarod megtartani.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  Tehát egy idióta által kreált rossz kötelező formázás miatt rossz a Libre. Értjük. Word alatt nem lehet kötelezővé tenni rossz formázást.

  "Olyan érzésem van veletek, hogy feldugtátok a fejeteket a seggetekbe és nem tudtok szét nézni, hogy meglássátok más szemszögéből is a helyzetet. "
  Ehm, a hozzászólásaidat nézted már? A 3.1 óta használtam winfost, supportáltam tizenévig (pont a 10-ig), pont elég volt belőle. Most Linux van itthon (11 éve csak az), a céges gépen, és azokon a szervereken is, amik hozzám tartoznak, és nincs vele baj. Tehát mind a két oldalát ismerem a dolgoknak, nem win only oldalról szidom a másikat.

  A routeres csak onnan jött, hogy az elterjedtséget jelezzük kicsit, de pl. a Minix-es kitételt észre se vetted, pedig az se rossz, ha belegondolsz :D Különben ilyen teljes platformot a MS is akart, hogy x86, szerver, mobileszközökön mindenhol legyen Win, csak nem jött össze nekik.

  @Cpt. Pirk : Deaznemiroda nemérted :D

  @bambano : ". engem a munkámban továbbra is kizárólag egyetlen egy dolog érdekel: ne csörögjön a telefon. ha csörög, baj van."
  Úgy-úgy. Mindig csúnyán néznek bármilyen supportra, ha nem dolgozik, pedig a supportot azért fizeted, hogy leginkább ne kelljen dolgoznia :D

  Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  ilyenek vagytok: [link]

  [ Szerkesztve ]

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák