Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Shad0w #193 üzenetére

  Akkor nem értetted a szövegkörnyezet.

  A rosszul formázott Word doksi a te #33-as hozzászólásodban került elő - miszerint van egy régi doksitok, ami nem nyílik meg Libre-ban, nos, nekem meg van egy csomó, régi is, új is, ami megnyílik. Meg olyan is volt, hogy ismerős Worben elkefélt formázását Libre-ban tudtam helyretenni. Akkor most?

  "Én irodai környezetről beszélek, 100+ emberrel. Itt nem opció, hogy nem veszik meg a szoftvereket."
  Na várjál, te dolgoztál már nagyobb cégnél? Nem vesznek meg neked semmit, amit amúgy nem vett meg a cég, és nem legális bent a használata. JObb esetben nem zaklatnak, ha olyan van a gépedre telepítve. ami nincs a belső szoftverkatalógusban, meg esetleg használhatsz ingyenes programokat. (Most nem idevéve azt, hogy általában a userek minden sz@rt telepítenek, hiába tilos policy szerint.)
  Amúgy én is irodai környezetről beszéltem, mert volt már olyan, amit supportáltam, most olyanban dolgozok, meg supportáltam gyárat is.

  "Törökbálinton nem tudom mi történt, de mondjuk Münchenben azért álltak vissza Windows-ra mert sokkal olcsóbb volt, mint a Linux"
  Keresd... szerintem az oda-vissza állás azért volt, mert többen sok prémiumot kaptak érte :D
  De most akkor neked van 2 példád.

  De azért nézd meg a Süsü ügyfeleit
  Meg van egy ilyen is
  Meg amit én sem találtam meg hirtelen, hogy pl. a Suse Expert Days-en említett magyar kormányzati ügyfelek kik, stb.

  A "routereden" szeirntem egyértelmű. A netszolgáltatónál meg vagy Cisco van, vagy nem, de a Csicsónak is van baja mostanában.

  Neked oké, hogy becsípődött, hogy rossz a Linux, mert neked nem tetszett valamikor, de attól még nagyon nincs úgy. Sok helyen használatos melóban, otthon, asztali gépen, és minden máson is. Nekem pl. nem azért van itthon full Linuxon minden, mert egyszer nem volt jó a Windows, hanem sokkal régebb óta nem tetszik, és kb. 2008 környéke óta már bőven minden megy Linuxon, amit csinálok. Pedig szerkesztek képet, vágok magamnak videót, ilyesmik.

  [ Szerkesztve ]

  Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Hozzászólok Aktív témák