Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Shad0w

  senior tag

  válasz CPT.Pirk #201 üzenetére

  És ez teljesen rendben is van. Nálunk sincs kolbászból a kerítés, ha ezt sugalltam akkor elnézést. Én arra gondoltam, hogy már most a belső készlet elég nagy fizetős programokkal. Természetesen meg kell rendesen indokolni, hogy miért is kell költeni. Én még nem buliztam ki egyet sem, mert eddig megoldottam mindent azokkal amik már meg voltak. PS-t is egy másik csapat használ csak, én meg paintet, mert eddig elég volt az is :) .

  Szóval a haverod cége fizet olyan programokért amikkel aztán pénzt csinálnak. Köszönöm, ugyanis pont ezt mondom én is: nem az op.rendszeren rugóznak, nem is azon, hogy mennyibe kerül. Mert a nap végén leperkálnak egy third partynak egy zsák pénzt és utána meg keresik a saját pénzüket is vele. Attól mert a Linux ingyen van, még nem lesz olcsóbb a project, mert senki nem az OS-sel dolgozik, hanem programokkal.

  szerk.: TotalCommander is úgy volt, hogy a második héten kolléga kiszúrta, hogy nem regisztráltat használok és gyorsan intéztek nekem is egy licenszt. Külföldi cég, nem lehet egy magyarhoz hasonlítani sajnos.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák