Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gargouille

  aktív tag

  válasz hallador #54 üzenetére

  Nekem aztán egyáltalán nem fáj ha linuxra állnak át, használják és remélem beválik nekik (a kutatás és a szakmai munka eddig is azon folyt tudtommal). Én magam is sokszor leírtam már, hogy - ms szakemberként - örülnék ha jobban eletrjedne desktopon és felzárkozna valós alternatívaként a Win mellé azokon a területeken is ahol még nincs ott, mert ezzel csak nyerne mindenki, szélesedne a paletta, az eszköztár amivel dolgozhatnánk. Sőt az lenne a legjobb ha végre valaki csinálna végre egy full új oprendszert aminek semmi köze egyik korábbihoz sem.

  Ami vicces viszont az ez a homeuser/óvodás szintű hitvita egy "szakmai" oldalon (anno scenen ment hasonló az Amiga vs. PC viszonylatban, az is nevetséges volt). Aki tényleg ezzel foglalkozik pontosan tudja, hogy mindenre azt az eszközt kell használni ami legoptimálisabb és műszakilag legjobban megfelel (ez nem érzelmi kérdés), ha a Windows akkor az, ha Linux akkor meg az, nem a gombhoz kell a kabátot igazítani. Nincs olyan, hogy az egyik sz@r a másik meg király. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai bőséggel, ha valóban ezzel foglalkozol (?) ezzel neked is tisztába kell(ene) lenned.

  Itt ráadásul pénzügyi döntés született, azt nem tudni, hogy szakmailag is megalapozott e, de ez majd úgyis kiderül idővel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés