Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Gargouille #53 üzenetére

  Szerintem is hagyjátok a fenébe, nem kell mindenáron betrollkodni mindenhova ahova nem kellene. Most nem az MS nyert, és reméljük egyre több ilyen lesz. mert feleslegesen miért dobálnánk ki a pénzt szoftverre, ha ingyen is lehet telepíteni és a célnak megfelel? Na erre még nem sikerült választ kapni.

  Aztán a magyar "nagy" vállalattal nem kellene összekeverni egy CERN-t, mert ha hallottál ép Budapesten Budán építették fel a Backup site-jukat, kb annyi vas van benne mint egy ilyen magyarocska "nagy" válalatnál, ha összeadod az összeset az elmúlt 30 évben a fele sem volt.

  Szóval szerintem akkor kellene ilyenekkel dobálózni, ha valamennyire tisztában vagytok mekkora céggel áltok szemben, mert amiről Te beszéltél a CERN-hez képest kb egy pc bontó.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés