Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  Tehát egy idióta által kreált rossz kötelező formázás miatt rossz a Libre. Értjük. Word alatt nem lehet kötelezővé tenni rossz formázást.

  "Olyan érzésem van veletek, hogy feldugtátok a fejeteket a seggetekbe és nem tudtok szét nézni, hogy meglássátok más szemszögéből is a helyzetet. "
  Ehm, a hozzászólásaidat nézted már? A 3.1 óta használtam winfost, supportáltam tizenévig (pont a 10-ig), pont elég volt belőle. Most Linux van itthon (11 éve csak az), a céges gépen, és azokon a szervereken is, amik hozzám tartoznak, és nincs vele baj. Tehát mind a két oldalát ismerem a dolgoknak, nem win only oldalról szidom a másikat.

  A routeres csak onnan jött, hogy az elterjedtséget jelezzük kicsit, de pl. a Minix-es kitételt észre se vetted, pedig az se rossz, ha belegondolsz :D Különben ilyen teljes platformot a MS is akart, hogy x86, szerver, mobileszközökön mindenhol legyen Win, csak nem jött össze nekik.

  @Cpt. Pirk : Deaznemiroda nemérted :D

  @bambano : ". engem a munkámban továbbra is kizárólag egyetlen egy dolog érdekel: ne csörögjön a telefon. ha csörög, baj van."
  Úgy-úgy. Mindig csúnyán néznek bármilyen supportra, ha nem dolgozik, pedig a supportot azért fizeted, hogy leginkább ne kelljen dolgoznia :D

  Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Hozzászólok Aktív témák