Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #241 üzenetére

  diplomamunka: nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy egy LaTeX-ben megírt diplomamunka ne felelne meg bárhol a világon. Erre az office programok alkalmatlanok.

  nekem meg olyan érzésem van veled, hogy hiába írnak neked, a számodra kellemetlen érveket nem fogadod be.

  például az egyik helyen, ahol dolgozom, folyton nyűgösködtek, hogy nem tudnak haladni a melóval, mi legyen. mondtam, hogy debian. felrakták, azóta csend van. 10 év alatt ma jött elő az első gond: cups letiltott egy nyomtatót. távolról bejelentkeztem, engedélyeztem, jónapot, mindenki boldog. engem a munkámban továbbra is kizárólag egyetlen egy dolog érdekel: ne csörögjön a telefon. ha csörög, baj van. úgyhogy mindenhol debiant használok.

  a gond veled, meg még néhány feketeöves msfannal, az, hogy el sem bírod képzelni, másképp is lehet. és olyan általánosításokat tesztek, amik alapból tévesek. de minden erre vonatkozó figyelemfelhívás lepereg rólatok. ha ehhez, hogy minden érv falra hányt borsó, továbbra is ragaszkodtok, akkor támogatom, ne vitatkozz többet, mert a vitához elengedhetetlen alapfeltételt nem akarod megtartani.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák