Hozzászólok Aktív témák

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog

  válasz Shad0w #200 üzenetére

  Rossz irányba te tolod, amikor kijeleted, hogy egy OS semmire nem jó :D
  Hogy mit vettek meg, az nagyon cégfüggő, csak példákat hoztam, hogy ahol én voltam, ott milyen hozzállás volt.

  "München: lusta vagy rágooglizni, tehát lefizettek mindenkit. Ezzel sem tudok vitatkozni..."
  Nem, az nekem nagyon gyanús. És nem lefizettek, hanem van ez az érdekes szokása managereknek, hogy ha bedob egy ötletet, akkor kap érte prémiumot - tehát mindent kitalálnak, amire lehet jó sápot húzni.
  Valaki azon az oda-vissza álláson marha sokat keresett, vagy saját szakállra, vagy volt kenés is.
  Amúgy én vagyok lusta ráguglizni - te is betehetnéd azt a mindent bizonyító linket...

  "Csak amikor tényleg komolyan veszik és pénzt is akarnak keresni, akkor sokszor fordul elő, hogy több időt vesz igénybe alternatív programokat használni, mintha"
  Miért, amikor Windózra van bevezetve új cucc, akkor az egyből működik? Most akkor az OS váltás a gond, vagy a szoftvereké?
  Minden ilyen átállásnak van egy ideje, amíg az új dolgok rutinná válnak, ha valaki ezt nem veszi figyelembe, az simán hülye.
  Ennyi erővel a Win8 és 10 is hatalmas károkat okozott, mert a userek fele képtelen volt használni (az előző melóhelyen a 8 pilot még csempével jött, a a végleges imageben már ingyenes Start menü alternatíva progi volt :D ) Ezek miatt is küzdöttem eleget a userekel, meg azon is, hogy még egy csomó olyan program is nehezen ment, ami 7-en eldöcögött.

  Nem állítod, hogy rossz a Linux - akkor ez mi
  meg ez mi

  A Wordpad meg a Gedit marhára nem egy kategória, a Gesit a Notepad megfelelője, a Wordpad meg semminek, az több, mint egy jegyzettömb, de kevesebb, mint egy szövegszerkesztő.

  Amúgy Linuxon alapesetben nincs, ami visszaélne a monopolhelyzettel. Az egyes, egy disztróba csomagolt dolgok nem egy cég termékei, hanem független fejlesztők írják. A Redhat, Suse, Canonical is csak összekaparja és összereszeli ezeket, egy Debian mögött meg cég sincs.

  [ Szerkesztve ]

  Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Hozzászólok Aktív témák