Hirdetés

2018. november 16., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Pano


Pano
(őstag)

Na, milyen új védelmi komponens bevezetésének hírét kezdte el a Kaspersky elővezetni? :D

(#2) UnA


UnA
(Korrektor)

"felhasználók 12%-a profilján is közzéteszi munkahelyi adatait, míg a vezetők között ez az arány magasabb, 22%-a osztja meg ezeket az információkat"

Ez kb. annyit jelent, hogy aki főnök az gyakrabban írja ki ezt a profiljában, mint aki nem. Komoly veszélyt érzek... ;)

(#3) Kékes525


Kékes525
(PH! félisten)

"minél magasabb pozícióban van valaki, annál nagyobb kedvvel oszt meg munkahelyi információkat."

Henceg, felvág vele. :D

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#4) aprokaroka87


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Gondolom van amikor a cégvezető mindenhez hozzáfér, alkalmazottak meg korlátozva vannak?

(#5) Pano válasza aprokaroka87 (#4) üzenetére


Pano
(őstag)

Elég gyakori.
Dolgoztam olyan helyen, ahol konkrétan engedélyt kellett kérnem egy e-mail elküldésére (árajánlat), mert csak felső vezetői kóddal lehetett a nethez hozzáférni. Már amikor éppen volt vezető jelen. Azt már meg se kell említenem, hogy azok orrba szájba a neten lógtak.
2 hónap után emeltem a kalapom. A mai napig nem tudom hogyan tudnak ott eredményesen dolgozni, képtelenség megfelelő eredményekkel így bevételt termelni.
Ha visszagondolok se hiszem el, hogy prospektusokat kellett lapozgatnom, ha meg akartam nézni egy termék tulajdonságait, ami neten kikeresve 3 másodperc lett volna és perceket csesztem el ilyenekre.
Tiszta '90-es évek.

[ Szerkesztve ]

(#6) Lacok válasza Pano (#5) üzenetére


Lacok
(őstag)

Nem az volt a cég neve, hogy Mosó Masa Mosodája? ;]

[ Szerkesztve ]

(#7) Pano válasza Lacok (#6) üzenetére


Pano
(őstag)

De, de nem olvasom fel neked...

(#8) Necroman_Mk2 válasza UnA (#2) üzenetére


Necroman_Mk2
(senior tag)

Ez a dolog még nem is annyira lenne gáz, hogy milyen pozíciót tölt be, bár ennek megítélését cége válogatja. Ellenben ha elhenceg a "kiszemeltje" előtt a fizetésével, a partneri szerződéseivel (pl. 2 millió eurós üzletet kötöttünk az Apple-lel), esetleg a még a cégen belül se hivatalosan kommunikált előléptetésével, az már tényleg problémásabb dolog.
Ja, és ebben a munkahelyi társkeresés-oldalazásban lehet valami, mert ahol most dolgozom, a hírportálok hirdetési felületein feltűnően sok ruszki feleségjelölt weboldalt látni. Hm, vajon kik nézegethetik ezeket munka közben? (Én biztos nem, de tényleg.)

[ Szerkesztve ]

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

(#9) snecy20


snecy20
(PH! addikt)

Mindig az emberi tényező fogja jelenteni a legsebezhetőbb területet. Pláne ha azt az ösztönei vezérlik. Sokszor hihetetlen milyen bizalmas infókat kiadnak felelős pozicióban lévő emberek. :U

Mit mond a random 60Hz V-Sync huszár? HD 7850 mindenhová elég! ;Đ

(#10) Corleone33 válasza UnA (#2) üzenetére


Corleone33
(fanatikus tag)

Fönökök/vezetők esetében ez még annyiban reális is, hogy a cégvezetőséget mint ún "státusszimbólumként" fogják fel, amivel (gondolom én), jól lehet bevágódni hölgyeknél.

PÜ ha érdekel olcsó legális Netflix hozzáférés

(#11) GodGamer5


GodGamer5
(senior tag)

A legtöbb főnök messze nem vezető... Teljesen életképtelenek, alig értenek valamihez azt is szarul csinálják. Nálunk is csak okoskodni tudnak.

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.