Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Szerintem azt mindenki tudja, hogyan kell lekapcsolni egy adsl nt-t vagy egy kábelmodemet. Azt nem tudják, hogy miért és hogy milyen alapon...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Killing
addikt
Előbb- utóbb ezt is az EU fogja szabályozni.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Gabás
addikt
csak nekem tűnik furcsának, hogy egy szolgáltatót arra kérnek, hogy ne szolgáltasson, és így bevételtől essen el?
ehhez, ha jól emlékszem, a szolgáltatók is fűztek egy-két keresetlen szót -
bambano
titán
Nekem nem ez a fő furcsaság, mert elvileg lehetne ilyet kérni.
Nekem az a fő furcsaság, hogy van egy polgárjogi szerződés, a szolgáltatási szerződés, annak mindenféle joghatásaival a szolgáltató és az ügyfél között és ezt, bíróság nélkül, akarja felrúgatni a szolgáltatóval egy harmadik fél.Nekem ez nem világos, a szerződésem szempontjából a jogvédő az csak egy kibic. Ráadásul ugye terjed és a szolgáltatók is egyre inkább elfogadják, hogy egy családon belül megosztható a kapcsolat, milyen alapon sújtják mondjuk a szerződő fél apukát más családtag dolgaiért?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
negyedes
addikt
Ezt sem a muveszek miatt csinaljak.....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
veterán
Nem fog menni
duree54
-
nghost
tag
csak nekem tűnik úgy, mintha Kína és Észak-Korea mintájára csak kormányzatilag engedélyezett oldalak lesznek elérhetőek?
amúgy meg nem tudom minek sírnak: annyi pénzük van, és származik mások (előadók, satöbbi) kizsákmányolásából, mint sz..on a légy..
@bambano: a véleményeddel/indoklásoddal teljesen egyetértek - a "kibic" megjegyzés kiváltképp tetszettScript Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Hordozható SSD 1 TB /// Teljesen Új, Sosem használt // Számla + Garancia
- Samsung 870 EVO SATA SSD 1 TB /// Számla + Garancia
- MSI PRO X670-P Wifi /// Számla + Garancia
- LG OLED65C47LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókamera - hibátlan állapotban +ND filterek +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen