Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Narxis

  nagyúr

  válasz anulu #4 üzenetére

  Pont ezt akartam írni, amíg nem lehet összelegózni a csatornákat addig nem tudom sajnálni a szolgáltatókat meg úgy általában senkit se aki ezért felel.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • SaGaIn

  senior tag

  válasz anulu #4 üzenetére

  Mondjuk UPC-s ként szinte esélyem se lenne Angol bajnokikat nézni... vagy egyáltalán Skysportot, ha akarok fizetni érte ha nem... Bár az tény, hogy az angol árat képtelen lennék kifizetni magyar fizetésből. Így marad a Tuchka-tv. Ez van. Ahogy egy számomra max 500Ft sem érő filmért sem vagyok hajlandó kifizetni a mozi árat nem hogy a kétszer annyiba kerülő dvd-t. Ha nem tudnám letölteni nem látnám ennyi... Ami olyan jó úgyis megnézem moziban. Tehát ha nem lenne illegális letöltés nem folyna be a filmkészítőknek több mint amit a másolás védelemre és jogi hercehurcákra kifizetnek. Egyelőre a Hollywood-i színészek nem éheznek, nem szólva a filmkiadókról, szóval ez érvük hogy nem folyik be elég pénz az kamu... Az, hogy nem folyik be annyi amennyit ők vártak az lehet... de az azért van, mert szar filmet csináltak, nem azért mert letöltötték.

  A kiadók minden letöltött filmet stb úgy számolnak hogy ha nem tudtad volna letölteni megvetted volna. Ez az érvelés nagyban hibázik.
  A következő példával szoktam élni ami nem teljesen jó de azért bemutatja mire gondolok.
  A én hozok otthonról 10 kiló barackot és szétosztom a kollegák között, mondjuk 6-ból 5 ember kér és kap 2 kilót ingyen tőlem. De ebből az ötből lehet az összes de 4 biztos nem vett volna amúgy egy szem barackot sem a boltban a bolti áron. Sőt boltba sem ment volna aznap semmiképp. Szóval a boltnak az az érvelése hogy miattam 5 biztos vevőtől esett el ordas nagy hazugság. (most az hogy barackot nem de digitális javakat lehet költség mentesen sokszorosítani is számításba vesszük akkor, egy kiadónak az is jobban megérné ha minden kétévnél régebbi filmet önkéntesen beállított összegért letölthetővé tenne mondjuk 720p-ben, Mint ami most történik. Aki pedig díszdobozt akar az úgyis megfizeti majd a felárat.

  "DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

 • #06658560

  törölt tag

  válasz anulu #4 üzenetére

  NFL-re Gamepass a tuti.Trükközni sem kell, worldwide, az összes meccs elérhető, visszanézhető, akár négy meccs követhető egyszerre, másnap már reklámoktól mentesen, elemzések, korábbi szezonok minden meccse, ha kell.

 • pomorski

  őstag

  válasz anulu #39 üzenetére

  Ha lassú, akkor lassú, nembaj, de legalább működik. A megát kipróbálom, köszi a javaslatot!

Hozzászólok Aktív témák