Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Alex91

  nagyúr

  Maradjunk abban, hogy jelenleg keves a tartalom. De a stream minosege veri a hbo go-t, es olcsobb, mint a Netflix 4k-s csomagja... Elofizetni meg valoban nem igazan eri meg, de a kvazi ingyen 1 evig nem annyira rossz...

  Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

 • Tigerclaw

  veterán

  Mármint Apple TV+ előfizetést kaptál? Gondolom azt, mert az Apple TV csak a keretrendszer, amit az iTunes utódja bizonyos platformokon, és bizonyos tartalmak esetén.

  Az Apple TV+ az tényleg nagyon messze áll a Netflixtől, HBO Go-tól, meg kb. minden hasonló rendszertől. 1-2 hónapra érdemes előfizetni, megnézni azt a pár sorozatot ami csak ott van, aztán lemondani.

  Arra kiváncsi lennék, hogy ki dönti el, hogy melyik film kerül be a magyar iTunesba. Amellett hogy annak is nagyon kicsi a választéka, rengeteg a magyar szinkront, sőt feliratot nélkülöző film, sőt néha mintha valami randomfilm-generátort használtak volna. Pl. A Hobbit első két része extended, az utolsó sima verzió. Sok trilógiát, quadrológiát árulnak gyüjteményben, de szintén összevissza magyar szinkronosan, feliratosan, vagy azok nélkül. A Hunger Games összes része elérhető, kivéve az utolsót. Sok filmnek fent van a magyar szinkronos és anélküli verziója. Az is bosszantó, hogy jellemzően csak az angol nyelv 5.1, a többi csak sztereó. Sokkal több eladásuk lenne ha gondolkodnának mielőtt döntenek, hogy melyik filmek milyen verzióban teszik fel.

  Pl. vennék Keresztapa trilógiát de nem magyar szinkron nélkül.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • kpbendeguz

  senior tag

  Az Apple TV egy gyűjtő alkalmazás, egyszerre tud kezelni egy csomó stream szolgáltatást egy szoftver alól (Netflix kivételével). Nem összekeverendő az Apple TV+-al az apple saját stream szolgáltatásával, amiben minimális a tartalomkínálat és sokkal inkább a beetetést segíti, mint hogy az előfizetésekből keressenek.
  A streaming piac kezd egyre jobban széttöredezni, ahhoz hogy mindent meg tudj nézni ma már kell Netflix, Amazon, HBOGo, Disney+, stb. előfizetés és ez így együtt nyilván túl sok.
  Az Apple TV egyelőre annyiban segít csak, hogy legalább nem kell mindegyikhez külön alkalmazást is letölteni és azok között váltogatni.
  A nem titkolt hosszú távú cél az, hogy amolyan iTunes modellre fejlesszék, hogy előfizetés helyett darab áron nézhesd a tartalmat.
  Így ha mondjuk ráfüggsz egy HBO-s sorozatra, de csak amiatt nem fizetnél elő a HBO GO-ra, akkor megveszed csak azt az egy sorozatot AppleTV-n, ha érdekel a többi HBO-s tartalom is, akkor előfizetsz a GO-ra, hozzáadod az Apple TV-hez az accountodat és onnantól a többit már (olcsóbban) arról nézed.
  Így továbbra is megmarad a tartalomfejlesztők közötti verseny, de nem tudnak exkluzív tartalmakkal magukhoz kötni: ha érdekel egy-egy dolguk megveszed, ha a többire is kiváncsi vagy előfizetsz, de azzal nem kell lemondanod más szolgáltatók tartalmairól (vagy mindre előfizetni).

Hozzászólok Aktív témák