Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  Mármint Apple TV+ előfizetést kaptál? Gondolom azt, mert az Apple TV csak a keretrendszer, amit az iTunes utódja bizonyos platformokon, és bizonyos tartalmak esetén.

  Az Apple TV+ az tényleg nagyon messze áll a Netflixtől, HBO Go-tól, meg kb. minden hasonló rendszertől. 1-2 hónapra érdemes előfizetni, megnézni azt a pár sorozatot ami csak ott van, aztán lemondani.

  Arra kiváncsi lennék, hogy ki dönti el, hogy melyik film kerül be a magyar iTunesba. Amellett hogy annak is nagyon kicsi a választéka, rengeteg a magyar szinkront, sőt feliratot nélkülöző film, sőt néha mintha valami randomfilm-generátort használtak volna. Pl. A Hobbit első két része extended, az utolsó sima verzió. Sok trilógiát, quadrológiát árulnak gyüjteményben, de szintén összevissza magyar szinkronosan, feliratosan, vagy azok nélkül. A Hunger Games összes része elérhető, kivéve az utolsót. Sok filmnek fent van a magyar szinkronos és anélküli verziója. Az is bosszantó, hogy jellemzően csak az angol nyelv 5.1, a többi csak sztereó. Sokkal több eladásuk lenne ha gondolkodnának mielőtt döntenek, hogy melyik filmek milyen verzióban teszik fel.

  Pl. vennék Keresztapa trilógiát de nem magyar szinkron nélkül.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák