Hirdetés

 • kacsyx

  fanatikus tag

  Az ilyen bicskanyitogató "akcióikkal" tudnak egyre inkább afelé terelni, hogy a hűségidő lejárta után váltsak. Mondjuk nem tudom melyik nagyeszű társasághoz fogok menni, mert mind ugyanolyan.

  Flottában vagyok a családdal, alapvetően egy elég jó konstrukció volt a miénk. Mivel édesanyám által köttetett a szerződés, ezért ő ment el kb. 1 éve megújítani. Ő nem igazán ért az internetes részéhez, így csak annyit mondtak neki, hogy marad ugyanúgy az 500 Mb.
  Mint utólag kiderült, azt elfelejtették közölni, hogy az 500 Mb adatkeret + lejárta után lassítás helyett azóta 500 Mb adat és lejárta után semmi lesz. Illetve de, lehet venni jó pénzért kiegészítő adatkeretet.
  2018 van, de a Vodafone-nál még úgy néz ki a kőkorszakban élnek, de minimum valahol mélyen egy közép-afrikai kis faluban.
  Pár hónap múlva lejár a szerződés, akkor én is édesanyámmal tartok és ha nem tudok tőlük kizsarolni egy minimálisan elvárható normális adatcsomagot, akkor megyünk máshová.

  Azért az vicces, hogy egy nyomorult Valentin napi akcióra 1 napig adnak 90 gigát, amúgy meg egész évre 6 gigát. Az ilyenek miatt tökéletesen passzol rájuk a kotsog jelző.