Hirdetés
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Ez tök jó
Éljen a torrent
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
nagyúr
Milyen kár, hogy nem vagyok vodkafonos.
Je, de mégsem!
Telekom is küldött smst hogy nekik is van valami nagyon korlátlan akksiforraló adatakciójuk.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gdi
senior tag
A P*rnhub idén is tart nyílt napokat Valentinkor?
(Csak hogy legyen mire elhasználni)
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
félisten
T-nél Azért lesz az most, mert ezen a hétvégén lelövik náluk a rendszert nem lesz se online se telefonos ügyintézés, a boltok is csak korlátozottan fognak kiszolgálni ez miatt. Február 16-19 ig korlátlan lesz az adatforgalom az előfizetéssel rendelkezőknek, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Somatom
veterán
Telenoros Hello Data -val meg egész évben Valentin nap van.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gyuszaa
őstag
Netflix n chill
-
baloghgabor
aktív tag
Persze tök jó. Annak, akinek sikerül éppen. Ha rányomsz a most nem AKTIVÁLOM gombra, akkor örökre eltűnik. Ügyfélszolgálat szerint pedig "így jártál"! Korrekt, mi?!!
bégé
-
Somatom
veterán
-
zolka95
őstag
90 gigányi adattal fejezheted ki párodnak mennyire szereted.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
enginev3.0
félisten
Nesze semmi fogd meg jól
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
madgie
titán
Az megvan, hogy egy napig él, ugye? Tegnap toltam el, valami 800-900 megát sikerült "lefogyasztani" egy nap alatt
-
Lackooo84
nagyúr
Ennek aztán sok értelme van.... Inkább adnának 9 gigát 30 napra...
The Truth is out there...
-
veterán
-
Somatom
veterán
Hogy érted azt, hogy nincs hálózatfüggőség? Ha letelt a béklyó, akkor ingyen függetlenítik. Illetve, azonnal is, ha listaáron veszed. De, úgy meg pláne nem éri meg. Arról nem is szólva, értelmes adat és hívós csomagot egyben nem találsz, tehát ahhoz dual SIM -es teló kell. Az pedig szolgáltatósban ritka, mint a fehér halló.
-
gergejly
aktív tag
Ez milyen hülyeség. 90 gigát adnak, de 24 órára.
Remélem mindenki mobilnettel húzza le a filmeket ncore-ról
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gabyka
aktív tag
...a megrendeléstől számított 48 órán belül aktiválják...
-
-Skylake-
addikt
válasz baloghgabor #11 üzenetére
Am ha kell az adatforgalom akkor javaslom maskor az aktivalom gombot valaszd. Akkor nem lesz gond es az tortenik aminek tortennie kell.
[ Szerkesztve ]
"Homie, I get up I run my shit, Really, I don't give a fuck "
-
-Skylake-
addikt
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
Mondjuk azert egy normalisabb film 25-40 gb, ha uhd akkor 60. En nem sokat torrentezek ( spoti-tidal-netflix-hbogo elofizetesem van) , de azert magyar netflix tartalom mellett havi 4-500gbt konnyu osszedaralni ott is. Az ~10-12 film.
[ Szerkesztve ]
"Homie, I get up I run my shit, Really, I don't give a fuck "
-
davver
csendes tag
Aki ezt a baromságot kitalálta mint akció! Ülj le 1 es! Remèlem kapott èrte cèges premiumot! Mèg a 900mb/hónap is hasznosabb lett volna!
-
Noxy
veterán
válasz -Skylake- #29 üzenetére
Akkor nem lesz gond es az tortenik aminek tortennie kell.
(#17) enginev3.0
Valszeg Telenyomoros, vagy T-s, vagy, mert ez a semminél 90GB több.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kacsyx
aktív tag
Adhattak volna korlátlant is, annak is pont annyi értelme lett volna 1 napig, mint ennek a 90 gigának. Kotsogok.
-
madgie
titán
Annyira végiggondolt akció ez, hogy amúgy nekem 100 gigát adtak egy napra, nem 90-et
-
kacsyx
aktív tag
Az ilyen bicskanyitogató "akcióikkal" tudnak egyre inkább afelé terelni, hogy a hűségidő lejárta után váltsak. Mondjuk nem tudom melyik nagyeszű társasághoz fogok menni, mert mind ugyanolyan.
Flottában vagyok a családdal, alapvetően egy elég jó konstrukció volt a miénk. Mivel édesanyám által köttetett a szerződés, ezért ő ment el kb. 1 éve megújítani. Ő nem igazán ért az internetes részéhez, így csak annyit mondtak neki, hogy marad ugyanúgy az 500 Mb.
Mint utólag kiderült, azt elfelejtették közölni, hogy az 500 Mb adatkeret + lejárta után lassítás helyett azóta 500 Mb adat és lejárta után semmi lesz. Illetve de, lehet venni jó pénzért kiegészítő adatkeretet.
2018 van, de a Vodafone-nál még úgy néz ki a kőkorszakban élnek, de minimum valahol mélyen egy közép-afrikai kis faluban.
Pár hónap múlva lejár a szerződés, akkor én is édesanyámmal tartok és ha nem tudok tőlük kizsarolni egy minimálisan elvárható normális adatcsomagot, akkor megyünk máshová.Azért az vicces, hogy egy nyomorult Valentin napi akcióra 1 napig adnak 90 gigát, amúgy meg egész évre 6 gigát. Az ilyenek miatt tökéletesen passzol rájuk a kotsog jelző.
-
janeszgol
félisten
válasz #20749568 #18 üzenetére
69 jobban mutatna, elhiszem.
kacsyx, lassitott nem nagyon van mar. De! Van egy dolog, ami nem fer a fejembe. Elfogyott az adatom es a plusz opcioknal lattam olyat, hogy vasarlas vagy lassitva folytatas. Ezt elfelejtettem megkerdezni a forumban.
[ Szerkesztve ]
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
farkas63
aktív tag
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 30-50Gb-ot torrentezek le hanem, hogy HA torrentet is használok akkor 30-50Gb-ot lefogyasztok.
Amúgy munkahelyemen használom a gépen a mobilnet-et mivel itt nincs internet.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Te melyik bolygón éltél idáig?
-
leslieke
Jómunkásember
Semmi értelme.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO Harry Potter Collection - Launch trailert kapott a remaster kiadás
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Caravan SandWitch teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft