Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"egy ideig a ROM-okat is szabadon le lehetett tölteni hozzá, aztán a jogtulajdonosok észbe kaptak és letiltatták a netről"
Míg élek nem értem meg, miért.
De komolyan. Ezekkel már egy forintot se keresnek, ha mégis, akkor az némi aprópénz. Akkor meg méne jáccanak vele az emberek.
Semmi humánum nincs bennük. Semmi. -
troller
senior tag
MAME emulátor elég régi (legalább 10 éve, hogy először belefutottam), egy ideig a ROM-okat is szabadon le lehetett tölteni hozzá, aztán a jogtulajdonosok észbe kaptak és letiltatták a netről. Persze a megfelelő virágboltban kutakodva egész komoly gyűjteményeket találhat az, aki meg meri ilyesmivel terhelni a lelkiismeretét.
-
1tom
aktív tag
Igen, ez így van szerintem is. Én is időnként emulatorral ugyan de játszok C64-es Amiga-ás Snes-es és Nes és MAME játékokkal teljesen le tud kötni még mindig... A mai játékok közül már nem sok van ami ugyan azt hozza szerintem mint a régiek, ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszabbak csak más szemlélet alapján készülnek. Pl. amik az újabbak közül nekem bejöttek az a Ps God Of War sorozat vagy a GTA V.
-
gJaki
csendes tag
Könnyeket csal a szemembe
-
Simi87
senior tag
Én meg már mentem volna pénzt váltani.
Kéne egy retro játékterem valahova a nyolcvanas/kilencvenes évek gépeivel, és szigorú face control-al.
-
VIC20
őstag
Kipróbálom, bár a bemutató videón szaggat a scroll, pixelesek a körvonalak. Vajon hogy lehet visszaadni az eredeti hangulatot, amikor gyönyörűen úsztak az objektumok a katódsugárcsöves monitoron? (Amely a pixelességet is szépen elmosta.)
-
1tom
aktív tag
Én kipróbáltam, nem rossz.
-
Jovanny2
őstag
Mindenképp kipróbálom. Ezek a gyerekkorom szép emlékei, üdvözlésre méltó a kezdeményezés.
Új hozzászólás Aktív témák
it A mai csillagharcosoknak már nincs szükségük negyeddollárosokra: böngészőben is tesztelhetik képességeiket. Az Internet Archive tavaly elindított kezdeményezése új elemmel bővült: létrehozták a pénzbedobós, az arcade játékok gyűjteményét. Az emulált környezetnek köszönhetően a saját gépén bárki kipróbálhatja a legendás szoftvereket.
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest