Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
félisten
ban plz francia parlamentet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vlkvy
csendes tag
Engem az lep meg, hogy még csak most kezdenek el ezzel foglalkozni.
-
Konflikt
addikt
mindig is utaltam a franciakat.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
negyedes
addikt
Es persze a sok buntetes az allamnak meg a kiadoknak megy. A muveszek meg oruljekeek,hogy "vedik a jogaikat".
Kerdes: ha elkapnak illegalis filecseren, beperelnek es elitelnek. Fizetek pl 1 misi $ akkor az kinek megy? A kiadonka vagy az allamanak, vagy tan a muvesznek? Mert annak kellene fizzessek akit megkarositottam jelen esetben ki az?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Mr.Csizmás
félisten
sajnos a kiadónak megy, jogosan, mert a kiadó azzal együtt, hogy józsika dalait kiadja, átveszi a jogot tőle a terjesztésre, és stb.
vagyis józsikának csak annyi joga van, hogy max visszaveszi a kiadótól, semmi több. (kb. ez lenne röviden)
ezért kellene a steam módjára a zenéket is terjeszteni, hogy no kiadó, minden bevétel annak megy, aki megillet - a szerzőnek.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Valahogy en is igy gondoltam.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
user++
csendes tag
Es ha meg igy sem fog fogyni a CD/DVD, akkor csinalnak egy torvenyt, hogy mennyit kell venned havonta.
-
user++
csendes tag
"Emellett hasonló pénzbüntetés jár annak, aki hagyja(?), hogy gépét más használja kalózkodásra"
Ergo, hogy ha valaki ellopja a kocsdat elgazol vele egy csapat ovist, mehetsz a sittre mert a kocsi a tied.[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
S melyik épp eszű internetes társaság fogja beköpni,hogy ez meg az tölt naponta?
-
user++
csendes tag
Eljonnek a szep uj idok, amikor minden PC-re feltelepitenek egy vnc-t a BSA es tarsai szabadon fognak turkalni a HDD-ken crack-elt programok, oprendszerek, filmek, zenek stb-stb utan, es ha talalnak valamit (addigra elfogadjak azt a torvenyt is) kimegy hozzad ket Smith ugynok szeru figura, eloveszi a Desert Eagle 50AE-t es siman agyonlo.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
félisten
ne keress benne logikát.
csakazértis alapon, ha 0.99 USD-t pereltek ki volna jogdíjnak, ugyanez lenne
"igen, megcsináltuk, kipereltük belőlük a sz*rt, meg a 0.99 USD jogdíjat!"
"az hogy 500 USD a perköltség, ki nem .... le"
(példa)
[ Szerkesztve ]
-
Tyberius
aktív tag
ISP-nek ugyanaz fogja megfizetni a "kárt", aki a benzinkutasnak, ha lekapcsolják a gyorshajtót és nem vesz több benzint.
Ugyanezt a hasonlatot továbbvive, akkor a rendőr is törvényt sért, ha a gyorshajtó nyomába ered? Ugyan már.
Félreértés ne essék, én is a fájlcsere dekriminalizálása mellett vagyok, de ha az állam törvényileg-hatóságilag fel akar lépni ellene, akkor azt meg is teszi, és mi itt igazából kötözködhetünk, ahogy akarunk, attól a helyzet nem fog változni.
-
Tyberius
aktív tag
Sőt, mondok jobbat: az ISP-nek nagyon is megéri lekapcsoltatni a fájlcserélőket, mert míg az átlag felhasználó forgalmaz mondjuk havi 10 gigát lefelé, 1-et felfelé, addig a hardcore warezoló 100 gigát tölt le egy hónapban, és ennek akár a többszörösét is forgalmazhatja kifelé. Arról nem is beszélve, hogy tudtommal az ideiglenesen felfüggesztett felhasználónak is ugyanúgy fizetnie kell a havidíjat.
-
edward2
addikt
Na még mindig azt meséljéték el hogy tudja meg a francia hatóság én mit töltök. vagy minden létező torrenten ott fogják trackelni a 3billio peert? és ha nem torrentről töltök 10terrát havonta akkor az oké mert nem tudják trackelni? nevetséges.
-
Tikakukac
titán
Marhajó. Nem tudom még hova tudnak fejlődni ezen a téren, de lassan elérjük a csúcspontot amikor kiderül majd hogy a francia parlamentben ülésezés közben torrenteznek az emberek, ezzel is megmutatván hogy mit nem szabadna csinálni a polgároknak. És még meg is fizetik őket rendesen. Remélem megélem ezt is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
JanR
addikt
Csak ebben az a legrosszabb, hogy megint olyanokat fognak elővenni, akik esetleg letöltöttek 2 DVD-t meg 1 játékot...
De a franciák mindig is hülyék voltak. ( régen még a sarokba is szartak )Ilyenekre, meg a melegfelvonulásra van pénz, meg 'gondolati tőke' (ugyan nem tudom, hogy a franciáknál van meleg felvonulás, de jól hangzott), de arra, hogy jobban éljünk... na mind1
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
T-mobile roaming mobilnettel kell kint torrentezni.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Yaye
őstag
-
nLali
őstag
Jutna pénz a kedves kiadóknak és művészeknek is, ha pl 500 Ft lenne egy film, vagy zenei lemez. Akkor biztos, hogy sokkal többen, többet vennének. Így kénytelenek lesznek beérni a "középszerű luxussal" És nem lesz aranyozva a medence széle
Bérelhető reklámfelület
-
nap
addikt
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Kétféle jog van: a szerzői, meg a kiadói.
A szerzői jog a szerzőé. Az arra jó, hogy más ne használhassa sajátjaként a te művedet.
A kiadói jog meg arra jó, hogy megmondja: ki, mikor, mennyit teheti közzé az adott művet, és azért mennyit fizet. Persze ebből utalja a szerzői jogdíjat a szerzőnek, de azért marad is.
A szerző visszavásárolhatja a kiadói jogot a kiadótol, de ezt ritkán teszi meg, mert a kiadó ilyenkor a szerzőn próbálja bevasalni azt az öszeget, mint amit a terjesztésért remélt.Mindig talalni olyan embereket, akik sajat anyjukat is eladnak. A parlamentek kulonos erovel koncentraljak az ilyeneket.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
negyedes
addikt
Szerinted? Melyik fovarosban nincs fonulas?
-
JanR
addikt
Na ezt modnom. Erre van penz, az atlag emberek ingereivel jatszanak. Lassan oda jutunk, hogy 'atlagos par' felvonulas...
Na de kanyarodjunk vissza, mert a masik tema is csak felbosszant. A politikusoknak meg annyit, hogy ha majd biztositanak olyan bereket nekem es masoknak, hogy meg tudjunk venni egy jatekot, filmet zenet es ne azon gorcsoljunk, hogy a 75 ezer forintunknak a 1/10-et elkoltjuk, akkor lehetne 'gondolkodni' a fajlcserelokon...
-
Timyyy
őstag
Ez az egész úgy hülyeség ahogy van... ha valamit megtiltanak úgyis más úton módon fogják az emberek újra igénybe venni, vagy csak simán kitalálnak valami megoldást a titkolásra... de ezt akkor sem tehetik meg, hogy fogják és 2 email után kikötik a netemet. Ez röhejes és még sértő is.
Mellesleg, a kiosztott pénzbüntetéseket majd biztos a kiadó kezébe fogják adni, hogy tessék ittvan... mégis hogyan? Egyrészt saját zsebbe megy, másrészt eljönnek hozzám megnézni hogy mit töltöttem le, és az adott cégnek odaadják az én pénzbírságomat? Vagy hogy akarják ezt? Annyira gyenge próbálkozás hogy egy nagy semmi lesz ebből is, akárcsak a korábbiakból.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
erhas01
tag
udv:
iskolas koromban arrol abrandoztam nem kell konyvet cipelnem 20-30kg ot esetenkent tobbet , ott lesz az internet.
letoltom a szakmai jogvedett anyagot, nem kiollozom, hanem megtanulom a tanarnak elmondom , a tablara felirom.
barmilyen anyag legyen az : tv film, haboru es beke, kvantummechanika, programozas, fizikai kemiai kiserletek, gyogyszerek osszetetele, kresz, marketing, gyermek neveles, orvosi kiserletek , matematika, kornyezetvedelem, regeszet barmi a legmagasabb szinten, lehetoleg napra keszen. nem a vikipediara gondoltam.
elolvasom, hozzaferek alkalmazom, hasznalom, es az oktatok meg eligazitanak a sokasagban. minosegi tartalom kell, ezt kell tanitani, ezt kell terjeszteni is.
na csak ezekert en bevallalom a buntetest, az emberiseg szellemi fejlodeseert.minden feladat megvalositasahoz, szukseg van a cel kituzesere.
magyaran a szulo, es az oktato jobban odafigyelve a tanulo kivancsisagehsegere eredmenyt tud felmutatni barmely torvennyel szemben.
a tiltas onmagaban nem er semmit, ha a lehetoseg barhol adott. lasd gyufa.
az onkontrollra kell nevelni, nem engedelmessegre! tudni kell masokat is engedni a netre.
birtokolhatod a tudast, atadhatod, de ne fuggj tole! szivessen mondj le valamirol.udv: erhas01
-
Killing
addikt
De ha az anyag amit fel kell mondani/ megtanulni, jogvédett, és a boltban kellene megvenned akkor mi van? Ez már wareznek számít. Itt azzal van a baj hogy ha 10 GB képet át akarnak küldeni egyik gépről a másikra p2p-rel, akkor is korlátoz a UPC/ meg jönnének az egyéb szarságok, ami még nálunk nincs. Nem a p2p-t kellene itt korlátozni jogi úton, hanem a jogvédett tartalmak p2p-en való terjesztését. De ne korlátozzon már engem abban a kedves UPC hogy átküldjem a fotóimat a barátaimnak/ rokonaimnak.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
erhas01
tag
udv:
ertem!
jelen tudasom szerint, pillanatnyilag nem tudok erre jo megoldast, ahogy ok sem!
az adat adat marad, másolhato, nem levedheto! legyen papir, cd.
ilyen modu korlatozas ertelmetlen.
ez csak a kapzsi vezetok fejeben jovokep, de csak rovid tavon!
ez a haszon es a plusz profit lefolozese a szolgaltatok reszerol, egy a mar kifizetett szolgaltatas egyoldalu modositas, korlatozas es szunetelteteserol.
helyette a fejlesztest, a helyes emberi oktatast, a hasznalat modjanak elmagyarazasat tartom irany mutatonak.
udv:erhas01 -
GegeWarrior
senior tag
Csak azt nem tudják a kicsi agyukkal felfogni, hogy attól még nem fogják többen megvenni a cuccaikat, hogy nem lehet letölteni, max nem fogja senki hallgatni/játszani/stb.
A másik, hogy szerintem nem fogják beköpni a szolgáltatok a SAJÁT előfizetőit, nem hülyeREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Ohhh hat valami elindult...
Udv tacsek
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen