Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Gyorsan át kell gondolni minden digitális védelmet, van egy olyan gyanúm.
Még csak minden hacker csoport köszörüli a torkát mi lesz ha elkezdenek üvölteni?"A depressziósoknak van igazuk és azok a betegek, akik vidáman lubickolnak a szétrohadó világban." ********* Én egyszer már meg akartam ölni magam, de csak 2074-re kaptam időpontot.
-
anulu
félisten
meg azt, hogy tényleg az "olcsó support a jó support" a megfelelő filozófia-e... (konkrétan a "vigyünk ki mindent Indiába, mert tulképp a rendszerek önjáróak")
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
" ... A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a javítások telepítése után is megmaradnak a hátsó kapuk, amelyeken keresztül hozzáférnek a rendszerekhez, levelezésekhez a hackerek – ezekről pedig nem tudnak az érintettek. ... "
WTF ?????? Akkor ez milyen javítás ?1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Ciccuka
veterán
Szóval akkor ennyit ér a Defender...
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Pano
addikt
Az ilyesfajta támadásnak ahhoz semmi köze. Konkrétan egy AV megoldás sem véd ellene kellően.
Sophosnak vannak "hardveres" biztonsági megoldásai, de sajnos az se mindenható.[ Szerkesztve ]
"A depressziósoknak van igazuk és azok a betegek, akik vidáman lubickolnak a szétrohadó világban." ********* Én egyszer már meg akartam ölni magam, de csak 2074-re kaptam időpontot.
-
E.Kaufmann
addikt
De végül is ez is csak annyit tud, mint egy jobb víruskergető hálózati és webes moduljai, csak nem kell minden kliensre telepíteni, mert magán az átjárón végzi ugyanezeket a feladatokat. Vagy nem? Még régebben szemeztem ilyennel, de az ára nem jött be, meg ugye ennél is időközönként a licenszeket frissítgetni kell.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
E.Kaufmann
addikt
De elvileg pont van viselkedéselemző már egy átlag vírusirtóban is évtizedek óta...
...legalább is a reklámanyagok szerint
Az ESET-ben és a sokat szídott TrendMicro-ban is van tartalom és viselkedés szerinti vizsgálat már régóta. Más kérdés a hatékonyság és a frissesség.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
válasz
E.Kaufmann #11 üzenetére
Egyáltalán nem általános és itt most olyan rendszerről beszélek, ahol nagyon komoly AI kell az AV/EDR mögé, ilyen viszont nagyon kevés cégnek van és nem is olcsó.
Gyanítom, hogy a 60 ezer rendszer túlnyomó többsége nem nagy cégeké, hanem inkább kis- és középvállalkozás, akiknek az ilyen túl drága.
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
it A német hatóságok szerint a Microsoft Exchange-támadások Németországban akár 60 ezer számítógépes rendszert is érinthetnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- YouTube
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tidal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KERESEK ! - Videókártyát meg tápot
- Apple iPad Mini 6 WiFi 64GB Space Gray
- Apple Mac mini M2 Pro 2022 10C/16G 16GB RAM 512GB SSD - 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Szinte ÚJ, 3 órát repült DJI mini 4 Pro drón, távirányítóval, dobozos, garis + 1 akksi, 512 microSD
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest