Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Lxa

  csendes tag

  Sziasztok!

  Megszenvedtem vele (nvram törlés) de nálam most lassan 24 órája megy a 121-es shibby féle tomato.
  DLNA, transmission, wifi, lan, stb. hibát eddig nem tapasztaltam - kivéve a piszok lassú boot-ot, illetve a mount script is megbolondítja egy kicsit a rendszert, most már az usb-s winyó particióit sdC néven látom, pedig más sosem volt rákötve.

  Megpróbáltam az N16-ról hozott optware-t is feléleszteni, de nem fut. :( bár innnen csak az rtorrent hiányzik, úgyhogy valahogy túlélem... erőforrásban nincs hiány, úgyhogy idővel jó lesz ez :)

  mellesleg ext3-ra ~20MB/s-kel ír... :)

  [ Szerkesztve ]

 • Lxa

  csendes tag

  nagyon köszi, így már felment a jffs-re az opt, a lighttpd és a rutorrent is... ellenben az rtorrent nem indul :(

  ezeket tettem fel:

  ipkg install rtorrent
  ipkg-opt install screen dtach adduser

  esetleg valakinek van ötlete, mit nézzek meg? logot nem találtam, indításra kiírja, hogy done

  service rtorrent start

  Done.

 • Lxa

  csendes tag

  Sziasztok!

  Nos a múltkori nekifutás után most volt időm kicsit elmélyedni a routerben.

  Egészen tegnapig shibby 121 volt fenn 100 napos uptime-mal, tehát még véletlenül sem mondanám instabilnak. Torrent gyári transmission-ön ment, media server, stb is folyamatosan, minden gond nélkül.

  Tegnap megelégeltem a tétlenésget és rátettem a 124-et (simán a beépített upgrade-del), föl is ment teljesen jól (mondjuk néha még mindig 5 perc a reboot time, de megcsinálja, csak ki kell várni). Gondoltam itt az idő visszaszereznem a jól megérdemelt - és azóta is vágyott - rtorrent-rutorrent párosomat, de beletört megint a bicskám... :( Rutorrent szépen megy a beépített nginx webserveren, lighttpd-nek búcsút is intettem, az rtorrent-ből viszont csak 0.8.0 van shibby repojában, ami újabbat találtam (0.8.6 arm), az nem indult. Végülis addig jutottam, hogy a rutorrenten hozzáadott torrent letöltődött, de nem látszott a gui-n, csak az rtorrent karakteresén és persze a pluginek 0.8.0-lal nem igazán működtek, php-s hibaüzi is akadt, úgyhogy egyelőre feladtam az álmaim, hogy újra rutorrentem lesz.... hol vannak a régi szép idők, amikor N16+AEGA és társairól egy kattintásra volt minden... ellenben NAS-nak ez a router sokkal jobb... csak ne lenne ilyen fapados a transmission gui...

Hozzászólok Aktív témák