Új hozzászólás Aktív témák

  • limpi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Az Asus RT-N18U router-emen a legújabb (nem béta) Asus firmware van fent (3.0.0.4.380_7266) és a Download Master-t is aktívan használom (egy külső notebook HDD van csatlakoztatva a router-re).
    Eddig beton stabil volt az egész, gond nélkül ment éjjel-nappal, akár hónapokig.
    A legutóbbi Download Master verzióra (3.1.0.101) frissítés óta azonban ez megszűnt, a Transmission (amit 2.82-ről 2.92-re frissít ez az update) gyakran egyszerűen megáll és onnantól nem reagál semmire, RPC-n keresztül sem irányítható (Transmission Remote GUI 5.5.1-et használok).
    Ebből az állapotából csak a router admin felületén keresztül a Download Master USB applikáció Disable, majd Enable műveleteivel lehet feléleszteni. Ezt jelenleg naponta többször is meg kell tennem... :(

    Szóval kérdésem, hogy hogyan tudom downgrade-elni a Download Master-t egyel korábbi verzióra?
    Sajnos annak a verziószámát nem jegyeztem meg, mert nem számítottam rá, hogy a következő verzió instabil lesz... :( De az még a Transmission 2.82-re épült és teljesen jól működött nekem, arra is a router admin felületén keresztül frissítettem korábban. Vagy nekem az is jó lenne, ami a 3.0.0.4.380_7266 firmware-be alapból csomagolva van, az is stabil volt.

    Ha lehet, úgy szeretném visszatenni az egyel korábbi Download Master verziót, hogy minden más változatlan maradjon (mert a router egyéb működése változatlanul stabil).

    Köszi! :)

    U.I.:
    Szerintem NE frissítsétek az Asus Download Master-t 3.1.0.101-re, ha a jelenlegi verzió gond nélkül megy nálatok! ;)

    <:v)

Új hozzászólás Aktív témák