Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoplitész
junior tag
válasz
Victoryus94 #12 üzenetére
Ne etesd a trollt.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #14 üzenetére
Egy másik program, amiről így hirtelen a "végét" találtam meg (azóta többször próbálkoztak bújtatottan belecsempészni törvényekbe, ami az itteni GDPR-hoz hasonlít, hogy legálisan tudják folytatni, bevallom nem teljesen vagyok képben ezek sikerességéről), amit szintén Snowdennek köszönhetünk: https://www.origo.hu/techbazis/20151130-nsa-snowden-megfigyeles-surveillance.html
És egy a fentihez kapcsolódó (szintén telefonos megfigyelésen alapuló) program, amiről magyarul ismét nem sokat találni:
https://en.wikipedia.org/wiki/Boundless_Informant -
updog
őstag
válasz
Victoryus94 #12 üzenetére
"azt rajtam kívül a viber alkalmazottai, és a külöböző titkosszolgálatok is nagy eséllyel láthatják."
Valószínűleg külön alkalmazottat állítottak arra, hogy kifejezetten a te viber forgalmad analizálja
Max. valami algoritmus "látja", amit betanítottak hogy xy tartalmakat ismerjen fel.
"Ehhez olyan kereső eljárást fejlesztettek, [...]. Nem beszélve arról, hogy [...]. Ha pedig [...]"
Gondolom ezt valami hiteles forrással alátámasztva meg tudod erősíteni.
Azzal egyetértek (de ez 2001-ben is így volt) hogy az internetet tudatosan kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Freedom of the Press Foundation nonprofit szervezet kapja meg az NFT eladásából származó összeget.
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB + Gyári töltő + Spigen tok + Hidrogél fólia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest