Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Nem hiszem hogy ez akkora érvágás a cégnek. Nyílván nem jó de ezek a termékek amúgy is forgalomba kerülnek. 100% hogy ezért fizetni nem fognak. Kellemetlen de max a konzekvenciát kell levonni belőle, mégpedig hogy egy ekkora tech órásnak mindenhol védenie kell magát.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
-
PROTRON
őstag
válasz
Gargouille #2 üzenetére
Pontosan, a fő kérdés hogy a dokumentációk alapján utángyártott módszerekkel meg lehet-e kerülni az Apple beépített tiltásait, amivel biztosítja a pénzügyi helyzetét.
Ha a felhasználók olcsón megtudják venni a csere alkatrészeket minek költenének apple care, vagy épp még 10x-es áron az apple care nélküli szervízre?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Beerheart
csendes tag
Nyilván nem látok az Apple fejébe, és azt sem tudom, hogy a múltban engedtek-e már zsarolásnak, de szerintem semekkora érvágásért nem szabadna fizetniük. Ha egyszer megteszik, azzal kb. célkeresztet festenek magukra.
The system can not detect parking spaces made after detecting or before detecting; --- Renault
-
nexplo
őstag
válasz
Gargouille #2 üzenetére
Ezt valóban nem tudjuk. Fizetni akkor is butaság lenne mert akkor nem lesz vége sosem...
-
gabor7th
addikt
Biztos elkerülhetetlenül fontos volt a cég legérzékenyebb titkait olyan gépen tárolni ami közvetlenül neten lóg... hát így jártak. A legszuperebb biztonsági programm stb. se volt elég.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
metalstorm
aktív tag
Megérdemlik... én szerettem az apple termékeket, de amit az ios 14 essel tettek!
Szeptember óta szar a szoftver, rengeteg új és régi készüléken nagy gondok vannak, az akkuzabálás nekem a fő problémám... Képtelenek kijavítani, régi - jól müködő (13.7) iost pedig ugye nem lehet visszatenni... Undoritó egy cég
-
nexplo
őstag
válasz
metalstorm #13 üzenetére
Az almafanok mindjárt megdobálnak vigyázz mit írsz
Az android is megéri a pénzét én azt mondom..
-
törölt tag
Vajon 50 millió USD-ből el lehet-e intézni, hogy a hacker csoport soha semmit ne tudjon a jövőben közzétenni pl.: a végtagjaik hiányában. Irigylem a magabiztosságukat.
-
PROTRON
őstag
-
Dißnäëß
veterán
Amatőrök. 50 millió, egy ekkora cégnél ?
Minimum 500-at mondtam volna be az almának.Egyiket se fizetik ki mondjuk ..
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
Új hozzászólás Aktív témák
it A Quanta cégen keresztül szereztek Apple termékvázlatokat a támadók, amelyeket elkezdtek nyilvánosságra hozni, miután a Quanta nem fizetett. Most az Apple-t zsarolják.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest