Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Amatőrök. 50 millió, egy ekkora cégnél ?
Minimum 500-at mondtam volna be az almának.Egyiket se fizetik ki mondjuk ..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
PROTRON
addikt
-
törölt tag
Vajon 50 millió USD-ből el lehet-e intézni, hogy a hacker csoport soha semmit ne tudjon a jövőben közzétenni pl.: a végtagjaik hiányában. Irigylem a magabiztosságukat.
-
nexplo
őstag
válasz metalstorm #13 üzenetére
Az almafanok mindjárt megdobálnak vigyázz mit írsz Az android is megéri a pénzét én azt mondom..
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
metalstorm
aktív tag
Megérdemlik... én szerettem az apple termékeket, de amit az ios 14 essel tettek! Szeptember óta szar a szoftver, rengeteg új és régi készüléken nagy gondok vannak, az akkuzabálás nekem a fő problémám... Képtelenek kijavítani, régi - jól müködő (13.7) iost pedig ugye nem lehet visszatenni... Undoritó egy cég
-
senior tag
Ma csak 2% pluszban van például az AAPL, az egy 2300 milliárdos cégnél úgy közel 50 milliárd dollár.
De az indikátorai se rosszak.
Nem ez fogja elriasztani a befektetőket.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
gabor7th
addikt
Biztos elkerülhetetlenül fontos volt a cég legérzékenyebb titkait olyan gépen tárolni ami közvetlenül neten lóg... hát így jártak. A legszuperebb biztonsági programm stb. se volt elég.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
nexplo
őstag
válasz Gargouille #2 üzenetére
Ezt valóban nem tudjuk. Fizetni akkor is butaság lenne mert akkor nem lesz vége sosem...
-
Beerheart
csendes tag
Nyilván nem látok az Apple fejébe, és azt sem tudom, hogy a múltban engedtek-e már zsarolásnak, de szerintem semekkora érvágásért nem szabadna fizetniük. Ha egyszer megteszik, azzal kb. célkeresztet festenek magukra.
The system can not detect parking spaces made after detecting or before detecting; --- Renault
-
PROTRON
addikt
válasz Gargouille #2 üzenetére
Pontosan, a fő kérdés hogy a dokumentációk alapján utángyártott módszerekkel meg lehet-e kerülni az Apple beépített tiltásait, amivel biztosítja a pénzügyi helyzetét.
Ha a felhasználók olcsón megtudják venni a csere alkatrészeket minek költenének apple care, vagy épp még 10x-es áron az apple care nélküli szervízre?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
nexplo
őstag
Nem hiszem hogy ez akkora érvágás a cégnek. Nyílván nem jó de ezek a termékek amúgy is forgalomba kerülnek. 100% hogy ezért fizetni nem fognak. Kellemetlen de max a konzekvenciát kell levonni belőle, mégpedig hogy egy ekkora tech órásnak mindenhol védenie kell magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- A Siri és az Alexa orra alá törne borsot a ChatGPT
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Cyberpunk 2077
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kés topik
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!