Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Ilyet akár otthon is össze lehetne dobni.
#tarcsad
-
scarabaeus
őstag
Mókás.
A dobozban pedig lakhat a macska is, ha felfigyel a lehetőségre.Quoth the Raven "Nevermore."
-
atike
nagyúr
Sajnálni sem tudom aki egy ilyen "csodáért" még pénzt is fizet...
-
]Phobos[
senior tag
Valahogy úgy.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
HXY
addikt
250e Ft-ért sokkal jobbat ki tudnak hozni a modderek. És az egyedi is lesz.
Nézzetek utána a YouTube-on! -
Fred23
nagyúr
Mehetne a Fallout 4-be!
-
félisten
válasz scarabaeus #2 üzenetére
Ja, a panel még be is fűti a dobozt, jól fogja ott érezni magát. Már csak az oldalára kell vágni egy cicabebújót.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
elithun
őstag
Jópofa, de ennyit azért nem ér a TV köré a doboz.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
szőr Artúr
tag
Aki látott CRT-t, az első ránézésre is tudja, hogy ez nem az.
-
R9DEON
senior tag
Hogy ennek mi az értelme???
-
SunMount3r
nagyúr
A régi rokonaival ellentétben e mellé már jár távirányító is_->[link]
Amúgy elég túlzó ez az ár, nomeg, hogy csak 20"-os. Ennyiből egy 40"-osat is simán retrósíthattak volna és különben is.
-
elefant
őstag
válasz SunMount3r #11 üzenetére
szia ! jogos. mondjuk abból indultam ki, hogy a mi videotonunknak, meg junosztyunknak nem volt
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz E.Kaufmann #13 üzenetére
Volt bizony: Orion Mór
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
and1ao
őstag
válasz E.Kaufmann #13 üzenetére
szerintem valamelyik még van is valahol nagyszülőknél abból.
Egyébként jópofa meg minden, de csinálok inkább ilyet magam, a töredékéért ennek az összegnek.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
törölt tag
Azért mert valami retro még nem kellene rondának, és drágának lennie. Sokkal szebb tévék is voltak.
-
=Mentor=
őstag
Komolyan Toshibát olvastam, mert úgy még érthető lenne az ár
-
kromatika
veterán
Jó ötlet.Jó pofa.
-
.DLL
veterán
Na ide kéne egy flexibilis Oled panel, és lehetne valódi domború képernyőt készíteni.
Egyébként ez szerintem is ronda, főleg a szélesvásznú kialakítás miatt, ami nagyon nem passzol ehhez a látványvilághoz. Akkor inkább csináltam volna az előlapra egy 4:3 vagy 5:4 oldalarányú lekerekített sötétített üveget, és az alá fekete keretbe tettem volna a kijelző panelt (ami persze a mai elvárásoknak megfelelően 16:9-es), de legalább kikapcsolt állapotban autentikusabb lenne. És itt van a másik dolog, ami még ront a retró élményen: az akkori képernyők kikapcsolt állapotban már-már fehér felületűek voltak, a mai panelek viszont feketék, ez egyből odatesz az illúziónak.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
twollah1976
őstag
Ennyi penzert elmegyek a helyi asztaloshoz es csinaltatok egy dobozt a LED tevemnek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
mindig.ujreg
csendes tag
Jópofa és borsos az ára, ha felesleges égetnivaló pénzem lesz, veszek egyet.
-
Akula
őstag
nagyon szép, de szánalmas amit tud.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Den Hadnagy
senior tag
Az a felbontás, te jó ég...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
bteebi
veterán
Junoszty, te jó ég, micsoda borzadáj volt . A Videotont viszont szerettem.
Ez viszont ennyiért borzalmas. Az ötlet nem feltétlenül lenne rossz, sőt én még a mérettel is egyetértek. Azért a kezdetleges CRT-k nem 40"-osak voltak - meg persze nem sík képernyősek, meg nem színesek, és még csak HD felbontást se tudtak. A többi már-már stimmel . Poénnak nem annyira rossz, de max. felennyiért...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
cheatergs
senior tag
Nem 40-50, hanem 50-60 évvel ezelőtti dizájnra épül.
Mindig minden mindegy
-
Forestal
tag
A 20" rendben, hiszen az volt a standard akkoriban - ahogy manapság épp a duplája. A külcsín is rendben, de igazán csak egy retrosan berendezett fanatikus szobájába passzolna
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
SunMount3r
nagyúr
A termék ára kicsit felpiszkálta a fantáziám. A mai retro moddereknek vajon mennyi érhet egy szép laminált farostlemezes kasznis Videoton p.l?! Anno nálunk ajándékba ment el, nem is azért, csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz SunMount3r #11 üzenetére
mocskos imperialistáknak már 1960-ban színes távirányítós tv-jük volt amihez már színes adás is volt... felháborító!
Box's don't touch!
-
SunMount3r
nagyúr
Hopp most hírtelem bekattant, hogy egy teljesen működő, külsőre is OK, 19"-os "antik szürke" Compaq CRT monitor-t mennyiért lehetne eladni manapság a lelkes gyűjtőknek/modderek-nek?
(Vagy menjek a beárazós Topic-ba (vagy teljesen felesleges)?! )
-
atike
nagyúr
válasz SunMount3r #29 üzenetére
Nem hiszem, hogy kapnál érte túl nagy pénzt...
-
bteebi
veterán
válasz SunMount3r #29 üzenetére
Most még nem sokat. 20-30 év múlva talán már majd lesz értelme elgondolkozni rajta .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kézilabda topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.