- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox64
tag
Hát neked kb 2,5-2m ami ideális lenne ahoz hogy megtartsa a tv a hd élményt,nekem is 40" samsungom volt előtte amit ugyanonnan néztem 1 évig mint ezt az lg-t,utána felmentem pestre melózni.Ott egy jóval kisebb szobába kb 2m-ről néztem és ég és föld volt a különbség.
Kb a tv mérete és a távolság között én úgy látom kétszeres vagy kicsit több kellene hogy legyen a szorzó.
De ez szigorúan saját tapasztalat. -
Kékes525
félisten
Most már bővülhetne a tartalomkínálat a 4K terén is. Habár nem tudom, hogy ez mennyire lesz minőségben látható az otthoni 40-50" nagyságú TV-ken. Sokszor az SD és a full HD között sem látok nagy különbséget a 40"-es Sonny-KDL40w4000 - Tv-men.
-
jozsef8
aktív tag
Majd ha lecserélik az űrállomáson a webkamerát 720p-ről 4k-ra, akkor majd azt mondom hogy oké
-
atike
nagyúr
De jó is lesz, ha majd itt is elérhető lesz...
-
MichaelSD
őstag
Végre egy értelmes adó. Szerintem jó ötlet.
-
-=MrLF=-
senior tag
Nekem elég lenne a FHD is csak vegye fel a UPC a kínálatába.
(elmehetne a téli, meg nyári hangulatcsatorna mellé, ha már ilyenek is elférnek) -
Dezsike
tag
A jelenlegi HD streameket 3-5 Mbit/s-re tömörítik, tehát nagyjából reális a 13 Mbit/s sávszél igény. Általános tévéadáshoz ez elég is, gondolom a NASA nem sporteseményeket, színház- és koncertfelvételeket fog közvetíteni, ahol a gyors mozgások és a fények "kvázi-random" váltakozása miatt a tömörített kép élvezhetetlenné válik.
-
nyckel22
újonc
"13 Mp/s" ??
Új hozzászólás Aktív témák
it A magas minőségű tartalmat kínáló csatornát november elején nyitják meg.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest