Új hozzászólás Aktív témák

  • cynosure

    tag

    válasz CJ4567 #1744 üzenetére

    Tapasztalatom szerint (tehat ami nekem bevalt, sajat velemeny, stb) a legjobb paszta az a standard hofeher szilikon cucc, amit elektronikiai boltokban is lehet venni kis tegelyben, a teljesitmeny tranzisztorokat is ezzel kenik mielott racsavarozzak a hutobordat. Kvazi ipari. Ott is hasznalhatnanak ezustot meg kitudja mit, de nem teszik, es nem feltetlenul a sporolas miatt, highend eszkozokben sem latom. Szetszedsz egy videokartyat, es tobbnyire nincs benne semmi extra, csak valami ragasztoval spekelt sima szilikon paszta.

    Nalam ez a tegelyes cucc eleg hozza, hogy a hutovel a c2d e8200 -am standard orajelen maximalis terheles mellett 30-32 fokos legyen (50 korul vannak a magok, a masik szenzor nem tudom a kupakot vagy a PCB -t meri-e c2d -n, de procin belul a hoelvezetes sosem volt tokeletes, lasd a core i 4. vagy 5. generaciojanak elso kiadasat, a kupak hezagja miatt sorra fottek fel).

    PS.: A masik hogy a paszta "vastagon" borzasztoan rosszul vezeti a hot, barmilyen fajta is legyen. Csak egy keves kell, egyenletesen szetmasszirozva a kupakon. Perfektul mukodik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák