- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
A penzmosas uj korszaka...
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
ElEvEn11
senior tag
Én nem szeretnék ilyen irányba egyszerűsíteni, elítélni. Van más művészet is, ami nem arról szól, hogy mindegy, csak csináljunk valami flancosat, amit jó drágán el lehet adni. Persze a mecenatúra mindig is része volt a művészetnek és ez valószínűleg így is marad, de van olyan művészet, amit bárki élvezhet (zene pl. és többnyire) és érdemes lenne a tulajdonjogot valamilyen digitális formában is hozzákötni.
...és igen: egyetértek. Még mindig belenyúlhatsz valami olyan blődségbe, amire ugranak a kőgazdagok.Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Zsoxx
senior tag
Mi az az NFT? A cikkben a firkásznak már derogált kifejteni.
-
Én fotózok, apám fest, de szerintem nem csak az NFT, hanem az egész művészkedés egy nagy pénzmosoda Jajj de szép kép, adok érte 172 millió dollárt, mert dédanyád valami cifra nevű hollandtól örökölte 130 éve, és én meg leírom az adómból, majd pár év múlva továbbadom valami havernak ugyanilyen alapon...
Tudom, csináljak én is olyan képeket, meg miért nem örököltem én is stb. Amúgy rajta vagyok az ügyön hogy valami elképesztő blődséggel egy életre meggazdagodjak.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
ElEvEn11
senior tag
válasz t72killer #14 üzenetére
Grafikusként és hobbi alkotóként is azt mondom, hogy szükség lenne valami ilyesmire. A szabad másolhatóság is egy ökörség, mert gyakorlatilag az alkotás egyedisége és abban lévő (esetleges) kultúrális értéke vész el ezzel. Most nyilván nem a szürke pixelpöttyre gondolok. A blockchain technológia jó lehet, bár – őszintén szólva – nem vagyok képben vele. Valószínűnek tartom, hogy művészeti, kultúrális körökben is idegenkedhetnek tőle éppen az „nehezen érthetősége” miatt. Lehet, hogy tévedek. Az viszont nagyon valószínű, hogy így leginkább pénzmosásra jó az egész. Sajnos...
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
_cHAos_
aktív tag
Idiocracy. Hülyék paradicsoma.
-
t72killer
titán
Gyakorlatilag a királyt I.pucérs.gg-nek hívják, uis a "megszerzett tulajdont" az "eladó" szabadon másolhatja, sőt, el is tűnhet a rendszerből. Ha maga az alkotás lenne a blockchain-ben, az egész más tészta lenne.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ElEvEn11
senior tag
Maga az elv, mármint a digitális alkotásokat kvázi bizonyító erejű, digitális tanúsítvány, hogy az adott alkotás a te tulajdonod, szerintem teljesen rendben van. Azt támogatnám. A megvalósítás volt az, ami vadnyugati és több, mint hiányos. Így viszont várható volt az első "aranyláz" utáni zuhanás.
[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
t72killer
titán
válasz Sleeper987 #11 üzenetére
Abszolúte.
-
Sleeper987
csendes tag
Minden tisztelettel az alkotók felé, mert jóindulatú vagyok és minden művészeti irányra nem fogékony, de előbb jut szembe a pénzmosás ezekről a tranzakciókról. Amennyiben a sportfogadást éberen figyelik a különböző visszaélésekkel kapcsolatban, talán ezt is érdemes lenne górcső alá venni.
-
copass
veterán
válasz Donki Hóte #8 üzenetére
win10 háttérre is rávágtam kapásból, hogy az. de nem...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
veterán
-
copass
veterán
válasz Donki Hóte #3 üzenetére
6,5 millió dolcsis fotó...
akarsz beszélni róla?!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
vannak azért lenyúlások, de van ahol nincs ilyen.
GAS fee, amit az ETH átválásért kérnek. lenyúlnak gyakorlatilag.
pl. mintable.app-on tudsz GAS fee mentesen eladni."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nagyúr
-
troller
senior tag
Jó látni, hogy milyen sok embernek van a világban több pénze, mint esze....
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
veterán
-
t72killer
titán
Kérdés: kinek és ki fizette ezt ki? Tippre a "bevétel" java éppenhogy a tartalmat alkotók regisztrációs díjaiból és egyéb lenyúlásából keletkezett - de lehet jönni cáfolni, hogy én, mint névnélküli Pista behúzok 3 lila vonalat paintben és egymást fogják érte verni a licitálók.
-
veterán
Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes.Shakespeare már a XVII. században megírta ezt, és milyen igaza van
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)