Hirdetés
- Synology NAS
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Küszöbön a TikTok teljes betiltása
- Mobilinternet
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Boldog szülinapot PC
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Angel1981
veterán
Egyfelől gratula a gondolathoz és a cikkhez.
Másfelől szerintem lehetett volna hosszabb is.... -
Sajnos az eladas a minoseg romlasahoz is vezetett... De azert orulok, mert sok boldog evet adott nekem az IBM monitorom...
essexboy
-
Tomcat
őstag
Tényleg megkíván még némi további információt ez a téma, de alapnak megteszi ez is. Egyébként 25 évvel ezelőtt én is ilyeneken kezdtem el dolgozni, tehát a kötődésem személyes.
A lényeg meg: Boldog 30. születésnapot PC!
...és remélem még legalább ugyanennyi hátravan a további életéből.Tomcat
-
fatal`
félisten
Boldog szülinapot az IBM PCnek
Így kell címet adni, nem úgy, mint az index
-
Degeczi
nagyúr
annak idején de sokszor kívántuk, h bárcsak tényleg a Motorola 68k-t választották volna processzorként...
mondjuk lassan aztán behozta, majd le is hagyta az Intel - de ebben nyilván komoly része volt a PC-k miatti keresletnek
-
RootRulez
félisten
Na, kafa... Boldog szülinapot PC!
═════════════════════════════════════════
-
EmberXY
addikt
Még nem is éltem akkor...
Boldog születésnapot a PC-nek!Up the Irons!
-
L Balázs
tag
Jó lenne visszamenni az időben, és élőben látni a PC születését. Bár ismerve a végkifejletet kicsit spoileres lenne
-
hfrankee
senior tag
Mit érthet a jóember a hanyatlás és vég alatt?!
Márminthogy az IBM,mint oriás cég szemszögéből?
Meg magánszemélyként is? -
domi007
őstag
Gondolom a laptopok, tabletek és okostelefonok térhódítását
.
Bár egy laptop is csak egy PC, de ez már részletkérdés
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
=Mentor=
őstag
Nagyon jól indult a cikk, részletes információkkal, de a második része már csak egy összecsapott katyvasz lett... Ez a téma azért megért volna egy 6-8 oldalas nagyobb lélegzetvételű cikket!
Hanyatlásról szó sincs, inkább átalakulásról, bár azért még mindig veszett sok "hagyományos" PC-t adnak el... A PC piac ma már igen sokfelé ágazik: Notebook, Netbook, Tablet PC sőt a Smarthphone-t is ide sorolnám!
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Egészen jó írás lett, tetszik
Olyan érzésem támadt, mint egy másfél órás amerikai film után ami egy sikersztorit mutat be és a végén lehúzzák a rolót a srácok, majd csendben elballagnak haza...
De azért kíváncsi vagyok mi lesz mondjuk 10 vagy akár 20 év múlva. Nemhiszem, hogy eltűnnek a PC-k, max. olyan sorsra jutnak, mint most a PI, PII-es vasak-> az i7-esek ott fognak porosodni egy sarokban a padláson.
Ünnepelni kell a szülinapon, nem temetniBoldog Szülinapot PC
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25
-
Brutális eb
addikt
Boldogot az egész PC-s társadalomnak.
Vesszen a konzol én igenis mind áldott nap akarok küzdeni a pc-vel(Persze ha rendben van az sem baj).A saját kis hülyeségeim miatt tanúltam meg mindent magamtól(Meg némi olvasástól)a személyi számitógépekről.Ez nem szabad,hogy kivesszen a fiatalabb generációból.Mekkora öröm amikor magadnak raksz össze egy gépet és csodák csodája elsőre elindúl.Ha meg nem akkor jöhet a "sakkozás" és ha megvan a hiba ami legtöbb esetben egy kis baromság.(PL.nics bedugva a hálózatba
)
Jól leizzadva várni az első bootot és amikor bejön a bios az egy fél orgazmus.Long live and prosper PC.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
hemaka
nagyúr
Az első gépem IBM PC volt, P1 - 166MHz, 32MB memóriával és 1.2GB merevlemezzel, 8x CD olvasóval + kis floppy kombóval.
[mai napig megvan, és működőképes]
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
félisten
válasz
Csakénvagyok #19 üzenetére
"GUIval felszerelt saját gépe volt, de mégsem az lett a standard."
Ha jól tudom az ára miatt.
-
válasz
Csakénvagyok #19 üzenetére
Azért nem, mert drága volt, ráadásul licencet kellett venni az Apple-től, ha kiegészítőket akartál gyártani. A PC-hez nem kellett, így a tajvani kistigrisekkel letarolta a piacot az IBM. Volt ugyan egy tétova kísérlet hasonló lépésre, mint az Apple-é, ez volt az MCA - onnan maradt rajtunk a PS/2-es egér és bill. Látható, hogy nem volt sikeres.
Brutális eb: akkora +1, ami nem fér ki a monitorra.
https://www.coreinfinity.tech
-
Nekem is tetszett. Lehetett volna hosszabb, de a lényeg ott volt.
[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarítás
-
Pug
veterán
-
Youri
veterán
Sokan köszönhetjük az életvitelünket ennek a maréknyi emberkének
RTX ON
-
robyeger
addikt
a cikkben nincs különösebben taglalva, hogy az otthoni személyi számítógép szerepét 1981-től egész sokáig nem a PC töltötte be, például gondoljunk a Commodore, majd 1985-től az Amiga gépekre. Kizárólag egyetlen egy előnye volt a konkurensekkel szemben a nyílt szabványú moduláris felépítés és a feltörekvő ázsiai gyártók segítségével tudott betörni az otthonokba akkora számba, mint a munkahelyekre. A sors fintora, hogy régen a nyíltságával élre kerülő PC-t, manapság a zártabb rendszerű Konzol és mobil gyártók szorongatják. Gamer szempontból egy vakvágány volt az egész? Ennyi erővel például az Amiga CD32-vel akkor maradhatunk volna a zárt konzolok világában is a mai napig...
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
attila9988
őstag
Bár egy laptop is csak egy PC, de ez már részletkérdés
Az angol szóhasználatban a PC és a laptop nincs összemosva. Ezért is lehet sokszor félreérteni a magyarra fordított híreket is itt ott, mert ha az angol cikk az asztali pc -kről beszél, az nálunk már okostelefon uralmat szokott jelenteni, ami nyilvánvalóan téves, és elképzelhetetlen gondolatmenet, hiszen okostelefonnal messze nem lehet minden problémát megoldani.
Laptop -ok eladásai minden bizonnyal tovább növekednek majd, és az asztali gépből lesz kevesebb, általában ezt kell érteni a pc hanyatlása alatt. De ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy még 30 év múlva is lehet asztali gépet venni, hiszen bizonyos feladatokra ez lesz a legoptimálisabb akkor is, a hétköznapi ember viszont inkább notival, és sok kis vacak kütyüvel szereli majd fel magát.
A táblagépek sorsa meg szerintem a netbook -éhoz hasonló lesz. Most mindenki odáig van mert a "steve jobs megmondta", de majd újragondolják, ha rájönnek mennyire kevés haszna van a dolognak.[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Cyberpunk
félisten
Nem hinném hogy vakvágány lenne. Azért még mindig elég erős ebben a szegmensben is.
Persze némileg megcsappant a felhozatal foghatjuk a warezra meg minden másra is.
Most ott vagyunk hogy megint felértékelődni látszik a szerepe. Az eddig is meg volt mivel értelem szerűen PC-n készülnek a konzolos játékok is
De mivel a jelenlegi konzolgeneráció kiöregedik, és még néhány évet valószínűleg várni kell a nextgen-re. Addig a PC felvirágozhat újra. Lévén a sokkal erősebb hardverek miatt. Persze ehhez az kéne hogy a fejlesztők is igy gondolják, de volt már néhány nyilatkozat ami ezt látszik erősíteni."You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
fatal`
félisten
válasz
attila9988 #26 üzenetére
"Az angol szóhasználatban a PC és a laptop nincs összemosva."
Persze, hogy nincs. Itthon az x86-os pc-t és a notebookot hívja mindenki pcnek. Múltkor vitatkozott velem valaki egy másik fórumon, hogy a MAC az nem PC.
[ Szerkesztve ]
-
robyeger
addikt
válasz
Cyberpunk #27 üzenetére
pont a játék kiadók és fejlesztők próbálják az embereket a konzol és a zárt rendszerek felé terelni, könnyebb tesztelni és amit Abu is lépten nyomon emleget az API a nyilt kompatibilitást biztosító rendszer hátrányai rányomják a bélyegüket a PC gamekre. A warez, amit példaként emlegetnek pedig tiszta röhej, a PC játékbevételek több éve folyamatosan nőnek, az XBOX-nál már régóta jelentős a warez, de mióta feltörték a PS3-at, azóta ott is hatványozottan növekszik a lopott játékok használata. Tudomásul kéne venni mindenkinek, hogy mindent fel lehet törni így vagy úgy, az szinte lényegtelen hogy fut-e rajta valamilyen oprendszer vagy sem.
Van benne logika, amit mondasz, hogy az új nextgen konzolokig akár vissza is erősödhet a PC játéktámogatotsága, ha másért nem az egyre erősebb IGP miatt. Remélem így lesz.Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
superecneB
őstag
válasz
Brutális eb #17 üzenetére
Én azzal is kibékülnék, ha a laptopok fejleszthetők lennének, és tudna az ember széles választékkal csereberélni benne dolgokat, hidd el egy lapost is nagy élmény összerakni, pusztán kompaktabb megoldások meg kisebb az egész.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
superecneB #30 üzenetére
Egyes gyártóknál lehet némileg konfigurálni a kívánt notit. Például Alienware. Persze ott is csak azokból amik fel vannak sorolva.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Csakénvagyok
őstag
Nem akarok egy alma flémet elindítani, szerintem is avval az üzletpolitikájukkal rontották el, amit azóta is rendületlenül folytatnak. Ki tudja hol tartana a világ az az első belső felhasználásra szánt gépüket radikálisan olcsóbban tömeggyártásban 15 évvel az IBM+vindóz előtt piacra tették volna.
-
rep3at
őstag
Jó cikk lett bár egy kicsit rövid. A hanyatlással nem értek egyet, az átalakulás szó jobban illene ide.
Forward thinking. كرر
-
alamuszi
senior tag
Boldog szülinapot PC.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
Mr.Peter
aktív tag
-
Silenzio
addikt
"...bár a PC-k még hosszú ideig velünk maradnak, már nem képviselik a számítástechnika csúcsát."
Akkor mit? Egyáltalán képviselték valaha? A komoly, tudományos feladatokat ellátó rendszerekkel sosem versenyeztek. Bizonyára a tabletekre meg az okostelókra gondol a csóka, de ez ostobaság: teljesítményben a PC-nek a nyomába sem érnek. Milyen más hierarchia lenne tehát egzakt? Hogy melyikből adnak el többet? Röhej. Az mindig változik.A tabletek nem sokáig lesznek népszerűek: néhány év, és a nép belátja, hogy remek élmény, meg lehet velük menőzni, de semmi sajátszerűségük sincs, vagy olyan előny, amiben egy laptop vagy egy sima PC menthetetlen volna. Egy különösen fapados és lapos notebook érintésérzékeny interface-re kihegyezve. Wow. Hát aztán?
Az okostelefonok meg rossz irányba fejlődnek. Már most túl nagyok, túl sokat fogyasztanak és mindenki a többmagos architektúrákra csorgatja a nyálát, holott az Android még nem is képes maradéktalanul kihasználni. A Wave-em mérete is terhes néha, de egy Samsung Galaxy S2 már egyenesen reménytelen eset, ha zsebben akarod hordani.
Ezzel párhuzamosan haverom meg 100.000 Ft-ból rakott össze akkora PC-t, hogy az egész egy Saitek Cyborg 3D joystick dobozába belefér, és Sandy Bridge processzor van benne, hűtéssel, rammal, minden szarral. A gyakorta hangoztatott hátrányok: hangos, nagy, nehéz, nem elég mobil, sokat fogyaszt - a pc esetében mára értelmüket vesztették. Igen, kell neki a hálózati áram, tény. Egy mai menő okosteló viszont csak egy napig használható PC-s ügyletekre, aztán lemerül, egy laptoppal meg 2-3 órát nézhetünk filmet, aztán mehet a hálózati töltőre. Mi ebben a mobil, emberek?
Fejlődik az asztali PC platform is. Nem sokáig akarnak majd a népek ilyen lelkesedéssel tapicskolni, ebben szinte biztos vagyok. Boldog szülinapot, PC!robyeger: a Playstation volt a világon az első konzol, amin jelentős volt a warez, mégis korábban elképzelhetetlen világsikert ért el. A warezzel, mint indokkal csak a sok idiótát lehet kényelmes fogyasztóvá butítani. Még olvasottnak se kell lenned, hogy belásd, mekkora kamugombóc a dolog, elég némi józan, paraszti ész.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
válasz
superecneB #30 üzenetére
Annak idején 2009 ben fogalmaztuk az építhető laptopokat. Az asus s96s és a Compal, mint nagy gyártók, a felhasználók rendelkezésére bocsátották az építhető noteszeket. A kudarc a felhasználók vitatható, hozzá nemértéséből adódhatott.Nem mindenki alkalmas laptopépítésre. Láttam hozzá nem passzoló, bele "kalapált" cpu-t és törött burkolatokat.Illetve az alaplapon átszaladt nem oda illő csavarokat" Garanciába visszahozva".S.t.b.
Az elképzelés egyébként nagyon jó (volt)![ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarítás
-
Mondjuk szerintem a PC egyenlőre nem vész el, csak átalakul... PC a notebook, meg az EEE is, csak másképp néz ki.
Sőt, PC a PXI rackbe dugható kártyagép is...Nálam valahol a tablet körül kezdőődik, hogy nem PC, bár az még határeset. A smartphone már nem az. A minigép kategóriájú szerver sem igazán.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Dany007
veterán
Na végre valaki másnak is megakadt rajta szeme
Én is csak nagyot lestem a kijelentésen.
Hiszen a PC továbbra is az adott terület csúcsát jelenti. És ilyenkor nyilván a teljesítményt értem. Ilyen téren az összes többi "számítógép" a közelébe se ér.Viszont a legújabb telefonok és tabletek is a csúcstechnikát képviselik a maguk nemében. És itt ez viszont a mobilitást jelenti. Az is egyfajta technológia, hogy egy 5-7 évvel ezelőtti PC teljesítményét belezsúfolták egy bon-bonos dobozba.
Szóval ha mobilitásról, egyszerűségről és persze manapság eladásokról beszélünk, akkor a tablet + okostelefon a csúcs.
Ha viszont a teljesítményről, akkor a PC. Mármint ami az átlagember számára is elérhető (tehát nem kell belevenni a tudományos célra használt 1000 cpus gépeket stb...) Ja, és akkor még ott vannak a laptopok, netbookok. Tény, hogy 2-3x-os a súlya egy laptopnak egy tablethez képest, de egy tablet is - sőt ahogy írod már egyes telefonok is - akkora méretűek, hogy zsebbe, belső zsebbe egyáltalán nem férnek el. Ergo annak is kell egy hordozó eszköz, táska vagy hasonló. Onnantól kezdve pedig már szerintem mind1, hogy fél kilót vagy 1,5 kilót cipel az ember.
iPhone-nál már pl nekem kényelmetlen volt zsebbe tenni. Egyedül a télikabátom belső zsebében fért el normálisan. Na de nyáron? És akkor ez még semmi, mert ma már vannak 4,0-4,3 colos telefonok is. Na azt hova tenném...
Szóval látszik, hogy próbálják nyújtani a határokat, de újabb és újabb problémák jönnek elő.Aztán ha már nagy kijelző, akkor az akksi a gond. 1 napig bírja egy átlagos okostelefon átlagos használat mellett? Röhej.
Most nemrég mikor párom kórházban volt - szülni - jóval többet telefonáltam, mint szoktam. Bent neteztem a kórházban 3G-ről stb... Hallod! Minden este mikor hazaértem rá kellett tennem a töltőre a telefont, mert másnapig már nem bírta volna ki. Vicc az egész.
Látszik, hogy csak bele akartak tömni mindent amit lehet egy telefonba, de abszolút nem volt átgondolva, vagy ha mégis akkor szartak a részletekre. Lásd méret + akksi. Nem érdekes, hogy 1 napig se tudod használni, nem baj, de legalább van benn retina kijelző, 4-4,3 colos kijelző, HD lejátszás, felvétel... Hurrá, csak a töltőről le ne húzd!A helyzet az, hogy ma már az embereknek bőven elég a tabletek nyújtotta teljesítmény. Plusz azok is elkezdtek egyfajta fejlődésben fölfelé lépkedni a létrán. Kb ahol a PC tartott ~ 6-7 évvel ezelőtt.
Viszont szerintem ez a mobilitás mánia kissé túlértékelt. Inkább az egyszerűség és a "menőzés" ami mozgatja ezt a szegmenst, na meg, hogy most ez igen erőteljes divat![ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Egyszer majd kipukkad a tablet lufi is. Ezekre mondják hogy csinált igény. Vagy inkább úgy hogy megmondják a gyártók mi kell a népnek. Az Apple meg zseniálisan ért ezekhez a dolgokhoz
Én például nem vennék tablet-et mert: Ugyan azt tudja egy mai okostelefon is és az még ráadásul zsebben is elfér. Tehát az mobil a tablet már kevésbé. Igen nagyra hízót okostelefonok. Okostelefonos OS és hardver.
Tehát cipelni + nyűg, laptopot nem vált ki nem igazán van értelme.
A Netbook-ok is így jártak ma már csökken a kereslet irántuk. Bár megjegyzem inkább netbook mint tablet."You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Az első IBM laptopom 600e volt talán, ha jól emlékszem...Utána a második, IBM T43 újonnan
Az nagyon jó érzést adott, a masszív elpusztíthatatlanság hangulata sugárzott belőle. Akkoriban nagyon nagy szám volt a többi egyéb noteboook gyártó terméke között.
-
Silenzio
addikt
Hát ez az. Mindent piacra dobnak, amit enged a hardver. A Wave ebből a szempontból szerintem elég jól vizsgázik: folyamatosan 3G-n megy, frissülnek a widgetek, néha wifi, napi 1-1.5 óra zenehallgatás, és 3-4 napig eldöcög. Szerintem súlyosan jobb mint egy Iphone -mert hacsak nem vagy igazi játékbetyár, a Badával is megtalálod a számításod- vagy egy Androidos -mert ha nem vagy igazi geek, aki minden egyes vegetatív vagy mentális tevékenységére saját appot szeretne, és telewarezolja a telefont 2-300 appal- ezzel is megtalálod a számításod.
Cserébe gyorsabb valamivel és féláron megkapod ugyanazt a hardvert (Samsung Galaxy S-hez képest).
Szép dolog, hogy a technika erre a szintre jutott, de ha belegondoltok, néhány éve még nem dobtak piacra minden új technológiát piackutatás nélkül! Mert mari néni a klimax utolsó éveiben rájön, hogy ki a pöcsnek kell ennyi app, aminek a 5-8%-át használja, de cserébe a kezelés relative bonyolult, és a rendszer "finomságai" miatt a telefonja egykettőre kifut a szuszból.
Cyberpunk: ez meg a másik. A Tabletek. Ugyanaz az OS (Honeycomb esetében ugye vannak különbségek, de a kernel nyilván nem lesz számottevően más, csak az interfész), ugyanaz a hardver... A nagyobb kijelző miatt lomhább, sérülékenyebb, sorolhatnám. Nekem max filmnézésre és képregények olvasására kellene, de annyira még nem vagyok Pistike, hogy 85-ért vegyek egy tablettát, ha egy 25000 Ft-os használt laptop is megbirkózik az ilyesmivel. Az utcán vagy természetben amúgy sem geekeskedni akarok, hanem a külvilággal foglalkozni. Tiszta agyrém, hogy az emberek ilyen könnyen elcsábulnak csillivilli technikai maszlagtól. És még én is, hiszen okostelefonom van, igaz, ott a témából kihoztam a legjobbat.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Nyugi, hogy van itt piackutatás, csak ugye manapság úgy megy a dolog, hogy akármi kis újdonságból 25 félét kidobunk, hogy az is hozzon egy kis pénzt. Nagy ugrások nem jók, mert akkor a köztes állomások nem termelnek hasznot... Semmi köze ehhez annak, hogy mi a fejlődés épp' aktuális iránya. (Gondolj bele, miért nem volt sokáig ingyenes navi minden ilyen okosretekre?)
Egyrészről vannak a mesterségesen gerjesztett igények, amik ha divattá válnak, az jó, mert akkor magától megy előre a folyamat, és akkor nem kell a dolog másik oldalával, a felhasználói igények felmérésével, és az arra "fejlesztéssel" foglalkozni. Szóval sem a "piacot alakítják" sem a"felhasználói igények alakítják a piacot" nem igaz önmagában, a kettő együtt folyik.
Amúgy tablet, tudom, hogy nagyon nem bírod őket, de szerintem igencsak van létjogosultságuk; sok esetben kényelmesebb egy laptopnál, főleg olyan esetekben, amikor nem kell sokat gépelni, inkább olvasásra jók.
Nyilván nem vált ki egy PC-t, vagy egy laptopot, de az a hülye, aki ezt várja el tőle. Ha fel tudtam volna éleszteni azt a kínai romot, amit nem sikerült, akkor vígan használnám.
(Android meg, nekem kifejezetten kellemes lenne, ha a telómon, a tableten, a laptopon, és az asztali gépemen is ugyanaz az oprendszer futna)
Az egész lényege : válassza ki mindenki, ami neki kell! Persze, utánajárás kell hozzá, de ha valaki anélkül költ el sok százezret, hogy utánanézne a dolgoknak, azt nem sajnálom.Amúgy laptop, és akkus üzemidő; a laptopban az a jó, hogy tudod vinni, és teljes értékű PC. Nem arra való (még), hogy 12 órákat menjen. Megyjegyzem, Fujitsu Lifebook S7010, az ODD helyére tett 2. akkuval lazán 6 óra fölött teljesít, pedig az sem mai gyerek.
Ezen kívül nagyon tetszenek a visszafordítható kijelzős UMPC-k, a laptop és a tablet előnyeit egyesíthetik."annyira még nem vagyok Pistike, hogy 85-ért vegyek egy tablettát, ha egy 25000 Ft-os használt laptop is megbirkózik az ilyesmivel."
Ezzel semmi baj amúgy, így helyes.[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Chaser
titán
Már van 42-ért újan elég jó 7" tablet az xpad70 személyében
Nagyon rövid lett ez a cikk
, a héten egy T42-vel bírkóztam, boldog szülinapot neki is, a sok kiderült nyűgje ellenére még mindig jól esik ránéznem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
it A személyi számítógép gyökeresen átformálta az életünket, a munkát, a kikapcsolódást és a kommunikációt. Már nyakunkon a poszt-PC korszak.
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Általános videofelskálázót hoz a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GAMER PC ::: WIN11 // R5-4500 // 16GB // 5700XT // 500GB // 1000GB
- PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 27456/50000
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
- Kivételes áron DELL G15 5510 Gamer Laptop/ I5-10870H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 120 Hz Garancia/
- I7 6700K félkonfig
- GAMER PC ::: WIN11 // i5-8600K // Z370 // 16GB // GTX1070Ti // 240GB // 2000GB
- GAMER PC ::: i3-9100F // 16GB // 1650 4GB // 500GB // 500GB
- GAMER PC ::: // i3-10105F // 16GB // 1660S // 1000GB // 500GB
- Samsung Odyssey G7 32 colos gamer monitor
- GAMER PC ::: i3-12100F // 16GB // RTX3060 // 1000GB // 500GB
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs