Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz .mf #30 üzenetére

  "300 Mbps, LTE, VoLTE mind irreleváns -- amíg a szolgáltatás tarifája, termékstruktúra a terjedést gátolja"

  Jó, de mit gátol? Ha megjelenik a VoLTE, akkor végre a 3G-nél jelentősen jobb lefedettség mellett indíthatsz nem 2G hanghívásokat. Most fut egymást mellett párhuzamosan a 2G, 3G és LTE infrastruktúra, a közbensőről már rég lemondott a Telekom az LTE javára. Egyértelműen látszik az irány: Minél gyorsabban fejleszteni a jelenlegi és következő generációs infrastruktúrát, ami egyben versenyképességi és gazdaságossági kérdés. Meg azt is megjegyezném, hogy nem csak lakossági előfizetői bázis létezik, akik az infrastruktúrát használni szándékoznak.

  "Hacsaknem az a céljuk, hogy az árazással a keresletet fogják vissza"

  Most súlyosan demagóg leszek, de mi az oka annak, hogy nem vagy még a Telekom menedzsmentjében, ha te jobb árpolitikával nem csak a keresletet tudnád megnövelni, de vélelmezhetően az előfizetőknek is jobb lenne? Egyébként nem úgy tűnik, hogy a Telekomnak baja van a kereslettel, a 2014-es évet 36 milliárdos adózás utáni eredménnyel zárták.

  "mert az infrastruktúra úgyse tudná kiszolgálni"

  És mi kell ahhoz, hogy ki tudja szolgálni? Az infrastruktúra fejlesztése. Egy paradoxonba kerültél, mert szerinted a fejlesztések csak látszat beruházások és feleslegesek, miközben látod te is, hogy a hálózat terhelését pont az adatforgalmi korlátokkal igyekeznek kontrollálni.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák