Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fenébe , meg kellett volna lépnie a gyerkőcnek ezt a balhét. SZVSZ a konkurencia többet adott volna
-
randras
veterán
-
janos1988
addikt
"...aki bár képes lett volna rá, jófejségből nem törölte még Justin Bieber Instagram bejegyzéseit sem..." - Mekkora sztár lehetett volna pedig...
-
Fitzgerald
veterán
Azt hittem hogy dollárban kapott 2.7 milliót. Clickbait.
-
törölt tag
Hagyjuk már. Apukának lesz új kocsija.
Emlékszek, anno megbüntette fatert a rendőr 5k-ra, rám nézett és visszaadta h vegyen nekem játékot belőle.
Lóf*szt se láttam belőle! Azóta se tudtam kiheverni, pedig eltelt vagy 25 év. xd -
berek21
őstag
A szavazásból, kimaradt a stadionépítés.
Amúgy le a kalappal a kissrác előtt. Már ennyi idősen konkrét terve van. A kisfiamat figyelve a gép előtt, nem csodálkozom a következő nemzedéken. -
Beerhead
csendes tag
Valaki tud esetleg linkelni olyan cikket, amiben benne vannak a technikai részletek?
-
madgie
titán
A szavazás eddig zseniális
-
Mister_X
nagyúr
Azért az már tudomány. Kezd ijesztő lenni ez a C-generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
it Elronthatta volna az Instagramot, de nem tette, hanem bejelentette a hibát. Hivatalosan ő a legfiatalabb etikus hacker.
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Netflix
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest