- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI letörheti az üzemanyagárakat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Java programozás
- Milyen routert?
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Csodás termék. Mondjuk ennyi pénzből kb. 150 évig vehetem a zöldséget a boltból, meg a cucc karbantartására valószínűleg több idő megy majd el, mintha e nélkül kertészkedne valaki.
-
Sanchez638
addikt
Hát ez k@&va nagy. Minecraft Tekkit életre kel .
Számom az adatlapomon.
-
bambano
titán
volt már ilyen sok évvel ezelőtt... mindenki ültethetett magának egy növényt és locsolhatta.
nem látom az újdonság értékét...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bencze
senior tag
Nézegetem évek óta, ha tehetném én tuti kipróbálnám. Csomó négermunkát megcsinál csak figyelni kell rá, és az embernek van otthoni zöldsége. Szerintem pedig nagy királyság az ötlet, akinek nem tetszik menjen auchanba...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
dark100
aktív tag
Az elso generacio a fejlesztesek miatt mindig nevetsegesen draga. Ot ev mulve 50-ezerert is kaphatsz sokkal jobbat majd. Akkor viszont mar mas kerdes lesz.
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
Boby8709
csendes tag
Szerintem a megtérülés nagyban függ a termesztett növénytől. Későbbiekben tuti érkezik belőle egy WeedEdition kiadás.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, de még kicsi területtel bír el és elég drága. Majd amikor már több száz négyzetméteres területeket ültet és gondoz, az lesz a menőség.
-
bencze
senior tag
erre elvileg könnyű a válasz még ha kicsit régi is
https://farmbot.io/2015/10/14/how-much-food-can-farmbot-grow/-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
válasz arnyekxxx #12 üzenetére
Pedig nem. Próbáltál napszámost találni manapság?
De különben is, a lényeg, hogy megbízhatóan, konzisztensen működik, ebben a léptékben felesleges ember hozzá, hogy a fogyasztásom tizedét, vagy tudomisén mennyit, kitermelje.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Psychopeti
senior tag
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
bencze
senior tag
válasz arnyekxxx #15 üzenetére
Ha elolvastad a linkelt oldalt akkor te is ezt láttad ott mint én: "This indicates that FarmBot Genesis could produce all of the veggies needed for one person every day. Meanwhile, a Genesis XL could produce enough veggies for a family of four every day." Ezt úgy értsem, hogy 1. nem olvastad el, 2. nem értetted meg, vagy 3. nem értesz egyet a számolás valamelyik elemével? Nem világos.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Aliszalámi
tag
"Azt nem tudni, hogyan küzd a csigákkal, madarakkal és egyéb éhes élőlényekkel a rendszer"
akkor most mit is oldottunk meg tulajdonképpen?
pont ez a legnagyobb gond, amit a szakember végez jó drágán a 'szemre vételezés' című méregdrága technológiával
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen