Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Nekem az első Windows a 3.11 volt. 8 db floppylemezen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem is, méghozzá magyar verzió, de már cd-n, mellette 1 cd-re való warez szoftvare, jött a géppel együtt. Persze akkoriban még azt sem tudtuk, hogy a gép ára nem terjed ki a programokra, ill. hogy azok pénzbe kerülnek (Vágási feri és a tiszta szoftver problémakör). Akkoriban volt az első számtech órám, és ilyen szóba sem került, bőszen tanultuk a dos-t.
Azt nem tudom, hogy a win eredeti volt-e, de gyanítom nem.
Ejjh, régi szép idők.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bambano
titán
[link]
"elmúlt 25 év talán legsikeresebb IT-története a Windowsé.": legsikeresebb marketing történet...[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Dave™
nagyúr
Tök jó az 1.0 után a 7-ben újra látni a tálcát A köztes szöveges megoldások szerintem rossz mellékvágány volt. Amúgy HBTY
-
fatal`
titán
HBD
-
kymco
veterán
Anno telepítettem volna egy negyvenvalahány lemezes windows 95-öt. A második lemez hibás volt. Kértünk újat a nagykertől, de a szállítási traumák miatt vsz olvashatatlanná vált. Ekkor raktunk fel egy cd-s változatot valahonnan leakasztva...
www.refujvaros.hu
-
remington2
senior tag
25 éve tart a Windows éve.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
veterán
válasz remington2 #8 üzenetére
+1
Mostmar joljonne egy ujabb 25-os valtas -
Sweet Lou 6
addikt
UNIX-hoz képest még egész fiatal
sweetlou6.wordpress.com
-
maláj
addikt
nekem is lefagyott a m$ op. rsz.
vittem is szervízbe ahogy Vágási Feri tanácsolta -
gthomma
senior tag
2008-ban amerikai repülőgépeken PI PII hardverek használtak ? ....
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Arena87
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #14 üzenetére
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
ntomka
nagyúr
-
Lenry
félisten
válasz WonderCSabo #23 üzenetére
a Diszkópatkányokat láttam, de mit keres benne Bill Gates és Steve Ballmer?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
vans?
őstag
-
DJS
tag
Egyperces néma gyász...
Amúgy megdöbbentő, hogy Bill Gates 1981-től 1990-ig folyamatosan hitt ebben a projektben. Ebben az időszakban nem sokan finanszíroztak volna kilenc évig egy veszteséges fejlesztést (a szoftveriparban).
Persze lehet, hogy olyan volt ez neki, mint egy hobbi, a DOS már úgyis nyereséges volt.
[ Módosította: Erasmus ]
-
Sanyix
őstag
mikroszoft kilencvenöt
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
janos1988
addikt
"érdeklődés a Microsoft történetében." - Az nem inkabb tortenelmeben?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Probber
őstag
"Janus" anno sokáig terpesztett az akkori "háromnyolcvanhatosomon".
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
kozmate
tag
Ez hogy maradhatott ki? Bill Gates' last day at Microsoft
-
F e Z o
veterán
Ezek a képek könnyeket csalnak a szemembe. Istenem, de rég is volt már, mikor win 3.11-et, meg 95-t telepitettem.
H2O über alles!
-
lck
senior tag
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
Aki annak idején a DOS-t megtanulta - áttételesen - a mai napig is kamatoztathatja tudását a win alatt. A DOS meg a Norton Commander egy egészen más látásmódot adott, amit ma is taníthatnának.
-
törölt tag
(#29) DJS
Az a 9 év inkább 4,5.
Windows 1.0 1985 november 20. (ugye)
Windows 3.0 1990. május 22.
A nem sikeres pedig messze nem jelenti az, hogy veszteséges lett volna.[ Szerkesztve ]
-
mitulabattyi
aktív tag
Adhatnák a Win7 Prof.-t is ákcijós áron 99$-ért...
-
Zanik
addikt
Én is 3.1-el kezdtem, bár akkoriban a játékok többsége még DOS alól futott. Emlékszem 5-6 éve faterom szólt, hogy a melóhelyén gond van a géppel, amit az önjelölt "rendszergizda" már nem tudott megoldani. Kicsit meglepődtem mikor leültem a gép elé, és bejött a 3.1-es Windows! Baromi szokatlan volt a 95/98/ME/XP után visszaülni elé. Aztán nagy nehezen meg lett oldva a probléma (a nyomtatóval volt valami gond), de nosztalgiából azért még nyomtam egy "sajt-tologatós" játékot!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
VIC20
őstag
Hát a Holdember hol marad már? Hiszen is a szíve csücskéről van szó.
-
Alchemist
addikt
Ezt az áttörést a Windows NT már nem tudta megismételni, de a már „igazi” operációs rendszernek tervezett Windows 95
A DOS alapozást éppenhogy az NT száműzte, nem a Windows 95!
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
BloodyEddie
őstag
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
Beszállhatok az internetbe... ez a technika diadala
-
rii
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
elmehetne az
könyvbe illusztrációnak
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest