Hirdetés
- Magyarország első szuperszonikus kutatórakétáját bocsátották fel magyar diákok
- Idén még nagyobb üzlet lehet a használt mobil
- AI segítségével készített írás az NKE műhelyében
- A Google egyértelműbb tájékoztatást vállalt az uniós hatóságok nyomására
- Négy éven belül átveszik a vezetést az elektromos járművek Európában
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Magyarország első szuperszonikus kutatórakétáját bocsátották fel magyar diákok
- DIGI kábel TV
- Négy éven belül átveszik a vezetést az elektromos járművek Európában
- Windows 10
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Direct One (műholdas és online TV)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Szerintem ez nagyon távoli időpont, de legalább valamit kitűztek célul. Kíváncsi leszek, akkorra hogy fog alakulni az élet a Földön, mikről kell lemondanunk, stb.
-
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Élet lesz, azt nem tudjuk kiirtani, minimum mikrobiális szinten megmarad, még ha szétatomozzuk a felszínt, akkor is. De szerintem akkor is megmarad egy rakás rovar, hangyák, stb. A komplexebb életformák mindenesetre biztosan eltűnnek, ha lesz atom, ha nem, még ha nem is 50-re, de századfordulóra biztosan.
Szerintem amúgy már borul össze a rendszer, nem tudjuk megállítani akkor sem, ha jövőre már 0 kibocsájtáson leszünk (ami nyilván lehetetlen), mert olyan folyamatok indultak el, amik már egymás hatásait erősítik.
Ezek nagyon szép greenwashing bejelentések mindenesetre, de sok értelme nincs, mert a valóban szennyező ipar inkább növeli a kibocsájtást
ripWhat is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Kasya
nagyúr
és azt remélik, idővel fogyasztói igény lesz az effajta tevékenység.
Amennyiben nem tesznek felárat rá, lehet igény is. Addig is sokkal inkább "elvárás" az emberek részéről, mint "igény". -
ShadowX
őstag
Szerintem az a gond, hogy a többiek célkitűzése (a ~2035-ös évvel) túl optimista.
Jelenleg nem tart ott a világ, hogy minden globális multit át tudjunk állítani zéró emisszióra és a jelenlegi helyzetet figyelembevéve sajnos a következő 10-15 évben sem lesz rá nagyon lehetőség. -
nyerek01
tag
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Sok űrhajós van akik mennek majd a Starship űrhajóval a Marsra. Én úgy tudom Elon Musk nem lesz köztük.
-
gabor7th
addikt
Ha 2050-ben fel lesz számolva...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it 2030-ig több mint 5 milliárd dolláros befektetést eszközöl a Samsung, a zéróemissziós céljainak elérése érdekében.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Milyen routert?
- Úgy tűnik, hogy elkészült az Atomic Heart
- [Re:] [Lalikiraly:] Lenovo Ideapad 3 17ALC6 (Megvettem a csúcsot belőle)
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC, i7 4790, RTX 2060,16gb DDR3, FSP 500w hexa, Asus Z97-Pro Gamer, 240gb SSD, Eladó!
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/1TB RTX 3060 6GB 144Hz FHD
- ASUS GTX 1060 6GB Turbo dobozban (TURBO-GTX1060-6G)
- HP Elitebook 745 G2 840 G3 Probook 640 g2 645 G2 645 G3 5-7.GEN IPS is-Bp.,/MPL/Foxpost
- Asus VE276Q 27" 1920x1080 FULLHD monitor - DVI, HDMI, DisPlay, VGA
- Eladó Sony E 35mm f1.8 OSS
- Újszerű - GIGABYTE RTX 2080 8GB - GV-N2080WF3-8GC - Windforce
- Hibátlan - SAMSUNG 970 EVO 500GB NVME M.2 SSD - Keveset futott
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül - Új
- Újszerű - ASUS TUF Z390M-PRO Gaming LGA1151v2 alaplap + Windows 10 HOME digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest