Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Na,ezt nem gondoltam volna
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
A jelentés arra is figyelmeztet, hogy ezek a támadások olyan komoly veszélyeket hordozhatnak, melyek ellen nemzetközi szinten, közösen lenne szükséges fellépni.
Az ilyen embereket (mármint a rosszindulatú kód, vírus, féreg etc. fejlesztőit) a terroristákkal együtt kellene kezelni...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
rootkiller
őstag
Szerintem nem véletlen, tekintve hogy van pár olyan software-jük, amit szeretnének az emberek használni, de nincs pénzük megvenni pl: Photoshop.
Artengo TR 990 Pro
-
Alexios
veterán
válasz rootkiller #4 üzenetére
És tényleg ekkora szüksége van egy átlag pistikéne a photoshopra? Mert akinek igazán szüksége van rá, az szerintem meg tudja venni, a többieknek meg szerintem jó lenne az alternatíva(pl. gimp)
-
-
-
ZCoyote
őstag
A cikkben ingyenes szoftvereket említenek.
Esetleg jobban oda kellene az Adobe-nak figyelni a szoftverei sebezhetőségére?Romani ite domum.
-
.mf
veterán
válasz rootkiller #4 üzenetére
Elolvastad a cikket? Megsúgom: nem szoftveres kalózkodásról, hanem biztonságról szól. A cikkben szó sincs a Photoshopról, hanem a Flash és a Reader van kiemelve, mint biztonsági résektől hemzsegő támadási felület.
Amúgy cseppet sem lenne meglepő, ha a rendszeresen patchelgető és fejlesztő MS helyett az Adobe lenne a fő célpont, főleg az utóbbi patchelési sűrűsége és evvel kapcsolatos nyilatkozatai miatt, mintha saját magukra rajzolnák a célköröket, hogy "ide lőjetek"...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Miért? Miért ne?
Aki olyan céllal fejleszt vírust, spammel, phishel, stb, hogy sok embernek kellemetlenséget, kárt okozva haszonra tegyen szert, azt miért sajnálod (és a warez hogy jön ide)? Egy-egy ország ez ellen nem tehet sokat, a hatékony fellépéshez nemzetközi, határokon átnyúló szervezet kell.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Taszillo
tag
Szerintem nem a határokon átnyúló totális kontroll lenne a kívánatos út.
Olyan ez mint az emberi betegség a kórokozók elől nem lehet elbújni, akinek megfelelő az immunrendszere és nem teszi ki magát felesleges kockázatoknak (meghűlés, baleset) annak nincs komolyabb problémája.
Lefordítva, ha rendesen meg van írva egy program és rendszeresen patch -elve van, továbbá a kedves felhasználó nem kattogtatna mindenhova ész nélkül, akkor jelentősen lehetne redukálni az efféle károkozásokat.
Úgyhogy Adobe és társai, tessék csak nekifeküdni a rendszeres frissítéseknek és javulni fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
Trub
tag
Nem hiszem, hogy egy kalap alá kellene venni a terroristákat, meg azokat, akik idegesítő levakarhatatlan hirdetéseket írnak a desktopomra. Tudod a dohányosok is nagyon idegesítenek, kellemetlenséget okoznak, még lehet, hogy az egészségemet is veszélyeztetik, mégsem kívánom, hogy úgy kezeljék őket mint a terroristákat.
Warez-hogy jön ide? "sok embernek kellemetlenséget, kárt okozva haszonra tegyen szert,"
-
rootkiller
őstag
Az a helyzet hogy nincs, mert én is felrakhatnék egy krekkeltet, de nekem minek, az ms office picture managerrel meg tudom vágni meg átméretezni a képet. Használhatnék ehhez egy tört photoshopot is, de teljesen fölösleges, csak az átlag parasztnak ez van az agyában hogy képszerkesztő=photoshop, szal nincs tisztában az alternatívákkal, és ezért photoshopot használ. Egyébként meg a gimp is absolute jó cucc, egyszer még pár éve próbáltam.
Artengo TR 990 Pro
-
.mf
veterán
Hol vagyunk a totális kontrolltól? Most még kb. semmi sincs. Egy-egy spammer/cracker a fél világot zaklathatja, háborítatlanul, ha egy olyan országban van, ahol ez még nincs benne a büntetőjogban, vagy a hatóságok nem törődnek vele, vagy nincs kiadatási szerződés.
Betegséges analógiádnál maradva: rengeteg régen gyakori és sok áldozatot szedő betegséget úgy szüntettek nagyrészt meg, hogy a kiváltó feltételeknél avatkoztak be (pl. kolera, pestis: csatornázás, higiénia javítása; malária: mocsarak lecsapolása, védőoltás; stb.).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest